International

Ce a spus aceasta femeie dupa masacrul de la Nisa a revoltat o planeta intreaga!

Publicat: 15 iul. 2016
1

O turista britanica a revoltat planeta prin comentariile lipsite de sensibilitate facute dupa atentatul terorist de la Nisa in care si-au pierdut viata 84 de persoane, printre care si zeci de copii.

Turista din Marea Britanie aflata in vacanta la Nisa a declarat pentru un post TV ca atentatul terorist de ziua Frantei i-a stricat calatoria de shopping.

„Poate parea insensibil si egoist, dar evenimentul ne-a stricat calatoria de shopping. Am cumparat atitea lucruri frumoase si acum nu ma pot bucura de ele. Nu mai inseamna nimic acum”, a spus Lucy Nesbitt-Comaskey pentru postul SkyNews imediat dupa atentate.

Dupa aceste declaratii, britanica a fost linsata pe retelele de socializare. Un comentator a scris: „Rugati-va pentru Lucy Nesbitt-Comaskey. Saraca femeie a pierdut o zi de cumparaturi din cauza unor francezi care au murit”

Un alt comentariu: „Au murit 80 de oameni, dar adevarata tragedie este excursia de shopping a lui Lucy Nesbitt-Comaskey

Turista a scapat de masacrul de pe plaja deoarece intrase la toaleta cu scurt timp inainte.

Ulterior, britanica a revenit pe Facebook asupra declaratiei initiale spunand ca a fost gresit inteleasa si ca isi exprima condoleantele pentru familiile victimelor, potrivit The Sun.
Adauga un comentariu