National

Ce a confiscat FBI-ul din casa sotilor Nemes?

Publicat: 20 aug. 2014
1
Dupa ce i-au retinut, in luna martie, pe Dana si Radu Nemes, dati in urmarire internationala de catre autoritatile din Romania, agentii FBI s-au reintors pe proprietatea celor doi, unde banuiau ca au fost ascunse mai multe cutii cu monede din aur.
In urma perchezitiei, FBI-ul a descoperit 21 de cutii cu monede de argint, peste o duzina de telefoane mobile, numeroase vehicule, haine din piele de sarpe, sute de monede de aur si peste o duzina de arme de foc. De asemenea, au fost confiscate cantitati importante de materiale de constructii, inclusiv o serie de panouri solare.
Potrivit solicitarii adresate instantei, procurorii americani sustin ca toate bunurile descoperite, dar si intreaga proprietate de la Yelm, au fost achizitionate de sotii Remet cu bani obtinuti in urma fraudarii sistemului de taxe.Comentarii
  • Animalelor,rasariti precum ciupercile dupa ploaie,sa va trasneasca Dumnezeu nenorocitilor,munca necinstita nu este de durata.Trebuie sa platiti cu varf si indesat pentru toate nelegiuirile voastre,hidosilor,schimonositilor….

Adauga un comentariu