Local

Caz socant in filiala PNL Iasi. Gasca lui Marius Bodea a dinamitat tot partidul

Publicat: 07 apr. 2016
1

@ Situatie exploziva in organizatia PNL Iasi @ Membrii de partid au pornit un adevarat razboi impotriva conducerii organizatiei municipale a liberalilor @ Totul a plecat de la desemnarea candidatilor pentru structura Consiliului Local

Organizatia judeteana a PNL Iasi sta pe un butoi cu pulbere. Apropierea campaniei electorale pentru alegerile locale si desemnarea listelor de candidati la varful filialei a dinamitat lucrurile in sanul organizatiei.

Totul se invarte in jurul candidatului la Primaria municipiului Iasi, Marius Bodea. S-a ajuns ca acesta sa nu mai beneficieze de sustinere printre propriii colegi de partid. Surse din partid arata ca membrii de rand care sperau sa prinda un loc pe liste la Consiliul Local s-au lamurit cum stau lucrurile si vor sa se dea deoparte. Asta dupa ce au fost pusi sa stranga cate 1.300 de semnaturi ca sa ajunga pe listele pentru Consiliul Local. Doar ca intre timp lista a cam fost conturata, iar oamenii au ajuns degeaba sa mai stranga acele semnaturi. Listele sunt facute pe pile si relatii, pe bani si influenta. De altfel, Bodea nu mai tine cont de parerea acestora. Biroul Politic Local nu mai are nicio putere de decizie in sanul partidului, iar filiala sta pe un butoi cu pulbere din cauza acestor semnaturi. Totul este coordonat de Bodea prin doi consilieri personali, oamenii sai de incredere. Bodea incearca sa dea impresia ca are totul sub control, insa realitatea este cu totul alta.

Surse din cadrul organizatiei PNL Iasi au aratat si ca acei consilieri personali ai lui Bodea sunt platiti regeste pentru a-i oferi consultanta lui Bodea. Si culmea, aceste detalii nu sunt cunoscute de multa lume. Pana si Dumitru Oprea, copresedintele PNL, habar nu are ca banii partidului ajung la acei indivizi. In principal este vorba de Razvan Timofciuc si Marius Soroceanu. Cei doi au fost lipitorii de afise ce au ajuns in cabinetul personal al fostului sef de la Consiliul Judetean Cristian Adomnitei. Dupa ce Adomnitei a zburat din Consiliul Judetean, si cei doi si-au luat talpasita. Numai ca Adomnitei i-a recomandat lui Bodea sa-i ia pe acestia sub aripa sa, sa-i pregateasca textele de campanie, ideile pentru conferintele de presa si multe altele. Iar acestia s-au ales cu sume de circa 5.000 lei pe luna pentru o asa-zisa „consultanta”. Iar tinerii din PNL Iasi ce au cerut explicatii pentru prezenta celor doi langa Bodea nu au primit niciun raspuns. Vom reveni!
Comentarii
 • Aaaa da?De asta suna Eduard Boz lumea sa aduca cotizatia restanta ca sa le dea gugustiucilor astia 5000 de roni ca sa scrie niste parascovenii pe hartie si sa-l invete numai prostii pe Bodea? Astia sunt consilieri platiti cu atatia bani ca nici nu stiu sa scrie corect gramatical?
  De asta se cere cotozatia la zi sa aiba de mici si bere la Ciric in weekend ca sa-i proteasca si sa-i puna la treaba pe cei care nu si-au dat seama ca sunt doar folositi si pusi la munca?
  De asta s-a transformat Eduard Boz in recuperatorul pnl-ului sunand lumea sa aduca la partid cotizatia restanta? Penibil!

  • Corect! Atata timp cat umbla la cersit de voturi pe strada insotit de niste babe resapate tip Cabalau, Rotaru, madam Frenţenscu, Larisa Dodu o reprezentanta a raketilor din Republica Moldova! Marius te umpli de penibil!

   • daaaadaaaaaa…si cu menopauzatele din subordinea Muhaelei care se s vad primarese si consiliere.Le plimba aia ca pe catel cu lesa si ele parca sunt spalate de creier chiar cred.Umbla parca sunt drogate crezand ca va iesi Bodea primar si o sa aiba si ele un ciolan.

 • PNL Iasi e condus de Relu Fenechiu, secondat de Cristian Adomnitei, restul sunt de decor, cu exceptia gastii Oprea care oricum nu conteaza! Membrii pnl unii cu vechime in munca! Nu a fost clar cand Teofil Balteanu fratele politistului care a instrumentat dosarele lui Fenechiu, Adomnitei a fost numit secretar general Pnl! Un candidat la o primarie comunala trebuie sa depuna o taxa de participare la alegeri de 6500 lei, inmultiti va rog cu numarul de primarii din judet! Nu votati oamenii lui Fenechiu! Daca Marius Bodea castiga Primaria, Fenechiu va deveni mai mare decat a fost, va capusa viitoare investitii iar din banii furati se va si razbuna!

  • Asa-i din pacate, PNL Iasi e SRL-ul lui Fenechiu, oare atat de mare e disperarea pentru un oscior, incat sa ne prefacem ca nu intelegem aceste lucruri! Acestui Balteanu, Fenechiu ii este dator pentru ca fratele lui a inchis ochii la unele hotii din grelele dosare! DNA oare existi la Iasi sau esti mai spre …..est! Rusine!

Adauga un comentariu