National

Caz socant: Barbat gasit VIOLAT in conditii suspecte, in DESERT

Publicat: 29 mai 2014
1

Un filipinez se afla internat intr-o stare critica la un spital saudit, dupa ce a fost violat si batut. Cazul este considerat deja socant, deoarece, potrivit relatarilor, a fost „violat si batut de un grup de oameni despre care se crede ca ar fi ofiteri de politie”.

Citeste si: Urmarit national pentru viol, prins la Aeroportul Iasi cand venea din Londra

Potrivit The Independent, omul denumit in continuare „Mario”, a fost gasit „nud, la 16 mai, in urma atacului violent”. In timpul atacului, Mario a suferit leziuni grave la cap si multiple fracturi. In prezent, medicii monitorizeaza starea lui de sanatate, el fiind tratat intr- o unitate de terapie intensiva in capitala Riyadh.

Inainte de incident, Mario a lucrat intr-un mall si s-au intors in tara din Orientul Mijlociu din Filipine pentru a-si reinnoi contractul. Prietenul lui Mario a declarat reporterilor: „Am fost primul care l-a identificat. Mi-am dat seama ca este el din  mesaje Facebook”.

Citeste si: SOCANT: Doua MINORE au fost violate in grup de cel putin CINCI BARBATI si spanzurate de un copac

Se pare ca Mario a fost capabil de a scrie mesaje care ar putea ajuta la identificarea atacatorilor sai .
„I-am spus sa scrie fiecare mesaj unul cate unul. El a scris intai Arabia, apoi am primit cuvintele ofiter si politie”, a mai declarat prietenul barbatului. Potrivit presei, reprezentanti ai ambasadei Filipinelor l-au vizitat deja pe Mario si se afla  in contact cu angajatorul sau .
Adauga un comentariu