National

Caz INCREDIBIL. Politisti de frontiera batuti cu batele de hotii de lemne

Publicat: 28 iun. 2016
1
Caz incredibil la frontiera din Maramures. Mai multi hoti de lemne au atacat cu batele politistii de frontiera din Maramures, care i-au surprins la furat. Unul dintre agenti a fost bagat in spital. Hotii de lemne au fost observati de un echipaj al politiei de frontiera. Pentru ca au refuzat sa opreasca la semnalul oamenilor legii, acestia au plecat imediat in urmarirea suspectilor.
Cand au ajuns pe o strada infundata, politistii au fost inconjurati oameni inarmati cu bate care au inceput sa-i ameninte si chiar sa-i loveasca. Scandalul a fost aplanat cu greu dupa ce mai multe echipaje ale politiei au ajuns la fata locului. Unul dintre politistii de frontiera raniti a fost transportat la spital, iar medicii spun ca are leziuni la nivelul fetei si al abdomenului. In acest caz a fost deschis dosar penal.Comentarii
  • Pai,fraierii astia de politisti de frontiera n-au avut arme la ei? Daca au avut,de ce nu le-au folosit?! In America,ori in alta tara democrata(cu adevarat) s-ar fi intimplat asa ceva? Nu prea cred. Stiu ca in America,tara cea mai democrata,politistul de la Rutiera vine la masina sa te verifice cu mana pe arma si te avertizeaza sa tii mainile pe volan si sa nu faci miscari bruste,care ar putea fi interpretate ca ai vrea sa ataci.In caz contrar esti un om…mort.

Adauga un comentariu