Magazin

Catrinel Menghia vorbeste despre divort: „Nu am gresit eu”

Publicat: 12 iul. 2015
1
Catrinel Menghia este un model de succes atat in Romania, cat si peste hotare si este o actrita apreciata. Cu toate acestea, modelul a trecut printr-un divort de fostul fotbalist Massimo Brambati, cu care se casatorise la doar 19 ani.
Catrinel Menghia a vorbit despre sotul ei si despre momentul divortului.
„In Italia l-am cunoscut pe fostul meu sot, am avut o casatorie frumoasa timp de sase ani si, asa cum se termina toate lucrurile frumoase, s-a terminat si relatia noastra… Nu e adevarat ca ne-am despartit din cauza ca eu mi-as fi dorit un copil, altele au fost motivele. Au aparut tot felul de prostii… Au scris ca sotul meu era milionar, superimpresar, dar el a fost si mai este un simplu jurnalist de sport.

Cand ne-am cunoscut, eu castigam mai mult decat el… Am citit ca atunci cand ne-am despartit, eu am ramas cu milioane de la el… In niciun caz nu s-a intamplat chestia asta, dar s-a intamplat contrariul la sfarsitul relatiei, gen „tu castigi mai mult, intretine-ma”. A fost foarte greu, timp de aproape un an am suferit, cum sufera toata lumea, am plans, dezamagita pentru ca desi a fost decizia mea de a pleca din aceasta relatie, dar nu am gresit eu.

Analizand bine toate chestiile care s-au intamplat, chiar nu meritam o chestie din asta, si ma bucur ca am avut curajul sa ies dintr-o relatie de acest gen si nu mi-a fost frica. Dupa un mariaj esuat, eu m-am schimbat putin fata de relatia pe care o am acum, iar cand e vorba de persoana cu care sunt acum multe chestii ma abtin sa le fac. Iar prietenul meu actual imi spune „Dar eu ce ti-am facut, daca ti s-a intamplat chestia asta in trecut, nu inseamna ca o sa o fac si eu”.

M-a cerut in casatorie acum doi ani, sper sa ne casatorim curand”, a marturisit, cu un zambet cuceritor, Catrinel Menghia.
Adauga un comentariu