Magazin

Cati bani vor face artistii romani in noaptea de Revelion

Publicat: 05 dec. 2010
1

Insarcinata in luna a saptea, Daniela Gyorfi isi va incheia activitatea muzicala apoteotic: va avea in noaptea de Revelion cinci concerte. „Cant la restaurante si petreceri private, dupa care gata. Iau o pauza de cateva luni, ca la sfarsitul lui ianuarie sau la inceputul lui februarie nasc. Sper sa fie totul bine, si sa nu nasc pe scena! Am o singura pereche de pantofi pe care ii pot purta pe scena, iar de dansat nu prea mai dansez, ca nu vreau sa-mi pun sarcina in pericol”, a povestit solista pentru Click!. Daca, in general, are un tarif de 1.200 de euro pentru o cantare, Daniela a cerut de data aceasta 2.000, astfel ca, in numai cateva ore, ea isi va imbogati conturile cu 10.000 de euro.

Delia nu are de ce sa se planga, caci si castigurile ei sunt pe masura: 2.500 de euro pentru o cantare, astfel ca, la finalul serii, va reusi sa stranga 17.500 de euro. Simpaticul Smiley va sustine trei concerte in noaptea de Revelion, toate trei in diferite cluburi din Bucuresti. Daca, de obicei, el percepe un tarif de 4.000 de euro pentru o cantare, in noaptea dintre ani, Smiley si-a marit putin pretentiile financiare, cerand 6.000 de euro pentru un spectacol.

Mihai Traistraiu va canta, in noaptea dintre ani, in America, la New York, pentru comunitatea de romani, in schimbul sumei de 15.000 de dolari. In mai putin de doi ani de la debut, Inna a devenit cel mai bine platit artist roman. Solista de la malul marii are mai multe concerte in strainatate, decat in Romania, iar pentru seara de Revelion a primit o oferta imposibil de refuzat: 100.000 de euro, pentru un concert de o ora, in Polonia.
Adauga un comentariu