International

Câți bani a strâns un barbat din cerșit. Polițiștilor nu le-a venit să creadă când i-au numărat

Publicat: 12 oct. 2019

 

Sunt foarte multe voci care susțin ideea conform cărea cerșetoria este una dintre afacerile profitabile desfășurate pe teritoriul României și nu numai. O întreagă pânză de păianjen a fost creată la nivel național și internațional, astfel încât cei care ”coordonează” această afacere să obțină, relativ ușor, un profit maxim de pe urma celor pe care îi obligă să stea pe străzi și să cerșească.

Factorul psihologic este esențial în această afacere de succes, mila oamenilor asigurând venituri constante. Apelând la diferite mijloace de persuasiune, cerșetorii apar în fața trecătorilor și imploră un ajutor financiar, oricât de mic ar fi acesta. E drept că, pe parcursul unei zile ”de muncă”, se pot contabiliza sume frumușele, iar cazul unui cerșetor călcat de tren este sugestiv în context.

Potrivit informațiilor furnizate de antena3.ro, un bărbat de 62 de ani a fost călcat de tren, zilele trecute. Era cerșetor și polițiștii au reușit, până la urmă, să îi afle identitatea. Firește, s-au deplasat la domiciliul acestuia, iar acolo au avut parte de o surpriză de proporții. Indianul respectiv strânsese 177.000 de rupii, respectiv 2.500 de dolari, în mai multe cutie, potrivit actualidad.rt.com. Totodată, spre stupefacția celor care au anchetat cazul, bărbatul deținea… depozite bancare – în mai multe bănci – în valoare de 877.000 de rupii, echivalentul a 12.000 de dolari.
Adauga un comentariu