Magazin

Cateva idei senzationale pentru Halloween

Publicat: 15 oct. 2012
In ultimii ani, romanii au inceput si ei sa sarbatoreasca Halloween-ul, imprumutand sarbatoarea atat de iubita de americani. An de an, cluburile se umplu de tineri costumati si machiati cat mai ciudat si infricosator, iar cei care vor cu adevarat sa rupa gura targului au acum cateva ponturi de la un specialist in ale machiajului.
Machiajul este fara indoiala o arta, iar fiecare Halloween reprezinta o provocare pentru profesionistii in domeniu. Angie Starling, pe numele de scena Goldie Starling, a decis insa sa vanda cateva secrete pastrate cu sfintenie de orice make-up artist si a postat pe Internet o serie de tutoriale pentru Halloween, cu ajutorul carora oricine isi poate crea o figura infricosatoare.
Puteti fi, de exemplu, Davy Jones, celebrul personaj din Piratii din Caraibe, un zombie, o victima a lui Jack Spintecatorul sau chiar Jack Spintecatorul. Daca timpul este limitat si la fel si rabdarea cand vine vorba de detalii, puteti opta pentru machiaje ceva mai simple, cum ar fi o seducatoare regina paianjen sau o vrajitoare sexy, cu un machiaj in stil gotic.
Machiajul „Davy Jones” este, probabil, cel mai dificil de realizat si este nevoie de rabdare, timp si de ceva mai multe produse cosmetice. Tutorialul a strans mii de vizualizari pe YouTube si cu siguranta va „exploda” odata cu apropierea Halloween-ului, care se sarbatoreste pe 31 octombrie.
Machiajul de regina paianjen este, probabil, cel mai simplu de realizat si ceva mai accesibil pentru oricine are o trusa de machiaj in casa sau pe la prietene, dupa caz.
Sursa: rtv.net

 


 
Adauga un comentariu