National

Catalin Striblea: Cocalarul nu se poate abtine

Publicat: 16 aug. 2015
1
Jurnalistul Catalin Striblea, a lansat un atac dur la adresa acelor romani care nu stiu sa aprecieze mostenirea culturala lasata acestui popor de marile noastre genii, dupa ce a vazut o fotografie realizata in Targu Jiu.
Cocalarul nu se poate abtine. Daca nu avea poza cu femeia lui si de pe unul din scaunele Mesei Tacerii nu avea ziua buna. Iar ceva mai devreme isi pusese si berea pe masa ca doar de aia e facuta. Unii oameni nu merita cadouri de la Brancusi. Iar primaria din Targu Jiu e prea generoasa cand crede ca un simplu afis si bunul simt o sa opreasca lumea sa stea la Masa ca la Carciuma”, a scris, duminica, Catalin Striblea pe contul sau de socializare, unde a publicat si fotografia care i-a provocat reactia dura.


 

Fata de cele semnalate de Striblea, un internaut a tinut, insa, sa precizeze ca „exista semne care interzic in mod expres si explicit urcarea cu picioarele pe scaune de la Masa Tacerii, m-am uitat eu atent la ele acum exact o saptamana cand a fost acolo cu copilul si sotia”.Adauga un comentariu