National

Catalin Predoiu se da nevinovat dar scandalul finantarilor ilegale il va lovi in plin

Publicat: 06 apr. 2015
1

George Scutaru, fostul consilier prezidentail al lui Klaus Iohannis care a demisionat la inceputul lunii martie stiind ca i s-au descoperit probleme cu legea, l-a tras dupa el in acest scandal si pe liberalul Catalin Predoiu. Acesta  este acuzat de adversarii de la PSD ca ar fi beneficiat de finantarea ilegala a campaniei electorale, in 2008, in campania din Buzau.

Pentru a se da vigilenti cu acest gen de probleme aparute in cadrul partidului lor, liderii PNL l-au chemat pe Predoiu la raport. Predoiu insa, recunoscut pentru faptul ca are mari ambitii politice si ca nu e deloc dispus sa faca un pas inapoi, le-a spus colegilor sai ca nu au motive de ingrijorare. 

Citeste si Gabriela Firea ii cere lui Catalin Predoiu sa demisioneze: „Visul sau de premier pare sa fie

„Am discutat cu domnul Predoiu imediat ce au aparut aceste informatii.. Ne-a spus la toti acelasi lucru, ca nu are niciun fel de probleme, sa fim linistiti”, a spus Marian Petrache, secretarul general al PNL.

Petrache a explicat totusi ca nu vrea sa fie ipocrit si, deci, nu neaga ca stie despre faptul ca aceasta suspiciune, de finantare ilegala a campaniilor electorale, planeaza asupra tuturor celor care au facut politica la nivel inalt.

Citeste si Alina Gorghiu, ACUZATA de contracte cu STATUL, Electrica si LEGATURI NECURATE cu Vlasov
 
„In acelasi timp nu putem sa generalizam ca toti oamenii politici din aceasta perioada au facut aceste greseli. Motiv pentru care eu cred in oameni, cred ca fiecare trebuie sa-si duca crucea lui si ar fi onest din partea oricaruia dintre noi, daca stie ca are o problema – asa cum cred ca a facut George (Scutaru – n.r.) – sa faca un pas inapoi de dragul echipei. Pentru ca un partid inseamna o echipa si e pacat ca un om sa murdareasca echipa”, a mai adaugat Petrache.
Adauga un comentariu