Magazin

CATALIN MARUTA isi DESCHIDE SUFLETUL! Vezi ce spune despre CERTURILE CU ANDRA

Publicat: 12 sept. 2013
1

Catalin Maruta a dezvaluit in revista „Viva!” detalii despre modul in care decurge casnicia lui. Asa cum era de asteptat, intre prezentatorul de la PRO TV si sotia lui mai sunt si tensiuni, insa dupa fiecare cearta vine repede si …. impacarea.

„Inevitabil va fi bine” pare sa fie motto-ul dupa care se desfasoara mariajul lui Catalin Maruta cu Andra. Prezentatorul a dezvaluit in revista „Viva!” ca mai sunt „furtuni” – vorba cantecului, in casnicia lui, insa ajunge sa faca repede pace cu Andra.

„Ne mai si certam, stresul zilnic cere un tribut la final. Partea buna este ca ne impacam repede, asa ca, daca as incerca acum sa-mi aduc aminte de una dintre certurile noastre, mi-ar fi greu”, a declarat Catalin intr-un interviu pentru revista „Viva!”.

Si Andra recunoaste ca nu intotdeauna situatia e roz in viata lor.

„Sigur ca sunt si momente de tensiune uneori, dar asta nu are legatura cu ideea de casatorie oficiala. Asemenea situatii exista in orice tip de familie, de relatie intre oameni. Casatoria nu e simpla, a nu se intelege asta, trebuie sa lupti ca sa o mentii asa cum ai inceput-o: frumoasa, senina, plina de visuri”, a spus Andra, potrivit libertatea.ro.
Comentarii
Adauga un comentariu