Magazin

Catalin Botezatu, alaturi de Monica si Ramona Gabor. Ce MESAJ EMOTIONANT le-a transmis

Publicat: 26 aug. 2013
1

Mama surorilor Gabor, Veronica Bulai, a murit dupa un tragic accident petrecut in vacanta. In timp ce se afla la Pestera Polovragi, o stanca s-a desprins si a strivit-o. Monica si Ramona Gabor si-au condus, astazi, mama pe ultimul drum. Chiar daca nu a putut sa fie prezent la inmormantare, creatorul de moda Catalin Botezatu le-a transmis surorilor Gabor un mesaj de incurajare, pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook.

„Viata este uneori prea dura si nemiloasa cu noi, dandu-ne lovituri pe care cu greu le putem suporta. Cu toate acestea, este important sa ne ridicam dupa fiecare lovitura, sa ne stergem lacrimile si sa mergem mai departe, mai puternici, alaturi de cei care au ramas langa noi. Despartirea de fiinta cea mai draga, mama, este imposibil de descris in cuvinte. Raman doar amintirile si dorul infinit, mistuitor. Cu toate acestea, mamele nu mor niciodata. Mamele traiesc in continuare in amintirea copiilor si vegheaza mereu asupra lor.

Le doresc surorilor Monica, Ramona si Alina Gabor putere si intelepciune pentru a trece peste aceste momente grele. Dumnezeu sa le aline suferinta si sa le intareasca! Iar Veronicai, Dumnezeu sa ii lumineze calea si sa o odihneasca in pace”, a scris Catalin Botezatu pe Facebook, potrivit rtv.net.
Adauga un comentariu