Eveniment-Social

Cat tupeu au putut sa aiba acesti soferi? Nici politistilor nu le-a venit sa creada ochilor

Publicat: 06 sept. 2016
1

Trei soferi i-au lasat cu gura cascata pe politistii de frontiera. Nici oamenilor legii nu le-a venit sa creada ochilor de cat tupeu au putut sa aiba. In urma cu doua zile, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat pentru a intra in tara, basarabeanul Alexei P. (30 de ani), conducand un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Lituania. Cateva ore mai tarziu, in acelasi punct de trecere a frontierei de la granita de est, s-a prezentat basarabeanul Eugeniu G. (31 de ani), conducand un autocamion marca DAF, inmatriculat in Republica Moldova.

 La solicitarea oamenilor legii de a prezenta la control permisele de conducere, persoanele nu au putut arata documentele, fapt pentru care au fost facute verificari specifice, in urma carora s-a stabilit ca Alexei P. nu a avut niciodata dreptul de a conduce autovehicule, iar Eugeniu G. avea permisul de conducere suspendat pentru producerea unui accident rutier care s-a soldat cu victime. Tot la Sculeni si-a incercat norocul si ieseanul Alexandru C. (27 ani), conducand un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Bulgaria.

Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au observat ca barbatul abia putea vorbi si mirosea puternic a alcool, fapt pentru care a fost dus la sediul Serviciului Politiei Rutiere Iasi, unde a fost testat alcoolscopic, rezultand o alcoolemie de 0,99 la mie alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost dus la Spitalul de Urgenta „Sf. Spiridon”, in vederea recoltarii de probe biologice. In cele trei cazuri, oamenii legii au intocmit dosare penale.

Citeste si:  Iesenii invita hotii in casa. Bunurile sunt scoase pe geam
Comentarii
Adauga un comentariu