Magazin

Cat a costat, in realitate, nota de plata la ziua de nastere a lui Vasile Blaga

Publicat: 01 aug. 2016

Copresedintele Vasile Blaga a organizat o petrecere fastuoasa, in weekend, cu ocazia implinirii a 60 de ani. Evenimentul a avut loc la o terasa din statiunea Mamaia. Potrivit cancan.ro, ospatul l-ar fi costat pe liberal nici mai mult, nici mai putin de 500 de milioane de lei vechi, aproximativ 11.000 de euro. Dumitru Dragomir, care s-a aflat si el la aceeasi terasa, dar nu in calitate de invitat, a declarat la Romania TV ca nota de plata nu a fost atat de mare si ca nu ar fi depasit 2.000 de euro.

Vasile Blaga a implinit 60 de ani, pe 26 iulie, insa petrecerea aniversara a avut loc la sfarsit de saptamana, la o terasa de lux din statiunea Mamaia. Invitatii au fost alesi pe spranceana, numai unu si unu: fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, fostul ministrul al Justitiei, Catalin Predoiu, dar si Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Basescu, Cornel Cristescu, proprietarul Opticris, Raul Doicescu, cel care detine imperiul Bog’Art si Dan Dragoi, tatal lui Bogdan Dragoi, fost ministru al Finantelor Publice.

Paparazii cancan.ro spun ca toata distractie l-ar fi costat pe Vasile Blaga circa 500 de milioane de lei vechi. Dumitru Dragomir, care a fost si el la aceeasi terasa in seara in care Blaga si-a sarbatorit ziua de nastere, spune ca ospatul nu a costat atat de mult si ca o parte dintre invitati si-au platit singuri consumatia.

„Este o terasa la care am fost si eu. Eu nu am fost invitat. Este terasa lui Marica (fotbalistul Ciprian Marica – n.r.) Au fost vreo 25-30 de persoane. Nu a platit doar unul, au platit cel putin 10 dintre invitati. Au platit nemteste. Videanu sigur a platit pentru el si familia lui. Eu am fost invitat la doua aniversari unde mi-am platit singur consumatia. Unul dintre sarbatoriti mi-a spus in felul urmator: sunteti invitat la ziua mea, v-as ruga sa veniti in costum si sa aveti pregatiti cel putin 400 de lei pentru a va plati consumatia. Parerea mea este ca Marica nu i-a luat niciun ban lui Blaga”, a spus Dumitru Dragomir.
Comentarii
Adauga un comentariu