National

Casa Regala a renuntat la procese. Regele Mihai I e milionar.

Publicat: 21 aug. 2014
1
Casa Regala a pus punct tuturor proceselor cu statul roman, iar regele Mihai I ajuns in topul milionarilor. Majestatea sa a reusit sa-si recupereze toate proprietatile, iar averea lui este estimata acum la 60-62 milioane de euro.
Regele Mihai I a fost hulit in trecut, pentru ca ar fi fugit cu un tren plin cu bogatii. Acum, insa, Casa Regala a pus punct tuturor proceselor, iar regele Mihai I ajuns in topul milionarilor.
La aproape 20 de ani de la debutul proceselor de revendicare, regele Mihai I a pus punct conflictului cu statul roman.

Citeste si: Realizare incredibila pentru Familia Regala a Romaniei – FOTO

Toate procesele Maiestatii sale s-au incheiat in favoarea acestuia. Regele Mihai a reusit sa demonstreze in instantele de judecata ca mostenirile invocate i se cuvin, potrivit avocatului Casei Regale, Adrian Vasili
Dupa ce a obtinut in instanta ceea ce i se cuvenea, regele Mihai a reusit sa adune in ultimii ani o avere impresionanta.
In Romania, Casa Regala a ajuns sa detina patru castele, trei imobile si un teren in Capitala, un imobil si terenuri in Poiana Tapului si mai multe cabane in Azuga, plus 20.000 de hectare de padure.
Bunurile i-au adus locul 72 in clasamentul milionarilor romani, cu o avere estimata la 60-62 milioane de euro.

Citeste si: Familia regala la Savarsin. Cum a fost fotografiat REGELE MIHAI
Comentarii
  • Noi am dori ca Romania profunda, reala, sa puna capat si „procesului” cu Statul Roman prin reincoronarea Regelui nostru, la Alba Iulia, redandu-se, astfel, demnitatea unei tari ce-a fost ultragiata prin demolarea bolsevica a institutiilor ei de mare prestigiu. Am fi scutiti si de veleitarismul contaminant al acestor ipochimeni „republicani” insensibili la semnele grosiere ale ridicolului.

Adauga un comentariu