Eveniment-Social

Casa de Cultura a Studentilor Iasi are un nou director. A fost numit chiar de ziua lui

Publicat: 04 aug. 2016
1

Dupa ce Gabriel Harabagiu, actualul viceprimar al muncipiului Iasi, s-a suspendat din functia pe care o ocupa prin concurs (din 2014 – n.r) ca director al Casei de Cultura a Studentilor (CCS), ieri, 4 august 2016, tanarul Claudiu Caprioara a fost numit la conducerea institutiei aflate in subordinea Ministerului Tineretului, prin detasare. Acesta este vicepresedintele Zonei Est a Uniunii Studentilor din Romania (USR) si presedinte al Asociatiei Studentilor si Absolventilor Facultatii de Constructii si Instalatii din Iasi (ASAFCI) din cadrul Universitatii Tehnice (TUIASI) Gheorghe Asachi Iasi. In acest context, Caprioara a dezvaluit care sunt planurile sale de viitor din noua postura pe care o are.

Citeste si : EXCLUSIV! Un nou director la Casa de Cultura a Studentilor Iasi

Citeste si : Un nou director la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi

„Avand in vedere faptul ca am aproape trei ani de cand sunt implicat in toate activitatile Casei de Cultura a Studentilor si asta in cele mai mari proiecte, consider ca am expertiza necesara pe aceasta zona. De asemenea, legaturile pe care le am cu ligile studentesti din Iasi ma va ajuta sa dezvolt foarte mult aceasta zona. Personal, imi propun sa am si o legatura cat mai mare si o colaborare totala cu toate universitatile din oras. De asemenea, vreau sa merg mai departe cu activitatile in parteneriat cu ligile, in evenimente precum FEstudIS, Gaudeamus sau altele. Vreau si o deschidere catre noi activitati si astept idei noi din partea tinerilor, vreau sa continuam munca foarte buna de la Casa dusa pana acum si sa incurajez activitatile de voluntariat”, a transmis noul coordonator al CCS.

Citeste si : O noua reusita pentru directorul Casei de Cultura din Iasi, Gabriel Harabagiu

Citeste si : Sute de studenti ieseni au iesit in strada! Acestia acuza dur Ministerul Educatiei – FOTO, VIDEO
Comentarii
  • ACEASTA CASA A STUDENTILOR A FOST FACUTA IN TIMPUL COMUNISTILOR CUM DE ALTFEL SI TOTE CAPUSURILE STUDENTESTI DIN IASI CARE AVEAU SI CATE O CANTINA MARE CUM ERA CEA DIN TUDOR UNDE ACUM ESTE MOLLUL LUI DASCALU .STUDENTII STAU IN CAMINILE COMUNISTE CA ACESTI CAPITALISTI HOTI N-AU FACUT NIMIC DOAR AU DISTRUS .INTR-UN TIMP FATADA FRUMOASA A CASEI STUDENTILOR ERA ACOPERITA CU O RECLAMA PENTRU O BAUTURA .SA SPERAM CA TANARUL „CAPRIOR „NUMIT ACUM NU VA ACOPERI-O CU O RECLAMA PENTRU DROGURI .TOTUL E POSIBIL .ACUM BANII CONTEAZA ACESTEA AU VALOARE .

Adauga un comentariu