Actualitate

Casa Auto Iasi a inaugurat primul showroom Mercedes – Benz din Romania la noile standarde – UPDATE GALERIE FOTO,VIDEO

Publicat: 01 oct. 2014
Cu o suprafata de peste 600 de metri patrati, care permite expunerea de pana la 15 modele, noul showroom Mercedes-Benz este reorganizat pentru a fi si mai functional pentru clienti. Astfel, spatiile confortabile de discutie si astepare sunt dezvoltate intr-o noua nota Modern Luxury. Zona de service, de 1.200 metri patrati este dotata cu aparatura moderna si organizata conform noilor standarde de calitate Mercedes-Benz, care optimizeaza procedurile de lucru, pentur a oferi clientilor servicii de si mai buna calitate si timpi mai eficienti. Totodata, noile standarde inseamna si oameni mai pregatiti prin scolarizari controlate de producatorul german pentru lucrarile electrice, de mecanica, tinichigerie si tot ce inseamna intretinerea si reparatia unui autovehicul Mercedes-Benz.
Modern Luxury este noua tonalitate pentru imaginea brandului Mercedes-Benz si a gamei de modele reinterpretate special pentru cei care conduc un Mercedes-Benz. Pentru a fi in top, este nevoie de curaj pentru asumarea de noi responsabilitati, de o gandire mereu avantgardista si de indrazneala de a transforma ideile interesante in solutii convingatoare. Conform noului concept Modern Luxury, Mercedes-Benz isi mentine imaginea de brand exclusiv si, tototdata, abordabil, axat pe perfectiune, dar accesibil celor care apreciaza un condus de calitate.
Noua Clasa C deschide un nou capitol in povestea de succes Mercedes-Benz si stabileste noi standarde in segmentul premium al clasei medii. Multe inovatii tehnice si detalii de interior subliniaza confortul revigorant si sportivitatea rafinata ale limuzinei. Construita dupa trei principii tehnologice – „Intelligent Drive”, „Efficient Technology” si „Essence of Luxury”, noua Clasa S nu este un varf tehnologic de gama doar pentru Mercedes-Benz, acesta devenind un nou reper al constructiei de autoturisme. Modelul GLA este al patrulea model compact de noua generatie Mercedes-Benz, care subliniaza aspiratia producatorului german de a deveni lider in materie de performanta in segmentul SUV compact premium.
Aceste modele, impreuna cu restul gamei Mercedes-Benz sunt disponibile pentru a fi testate la complexul Casa Auto din Soseaua Pacurari, nr. 177. Cu ocazia inaugurarii, domnul Boris Billich, in calitate de CEO si presedinte al Mercedes-Benz Romania, a inmanat lui Bogdan Pitigoi, presedinte Casa Auto, o placheta care marcheaza cei 15 ani de succes ai parteneriatului dintre Mercedes-Benz si Casa Auto. Atmosfera evenimentului a fost completata de binecunoscutul realizator de televiziune Catalin Stefanescu, in calitate de ambasador al brandului Mercedes-Benz.
Vom reveni cu imagini Adauga un comentariu