Actualitate

Cartita liberala din PDL Iasi, detronata din CJ

Publicat: 07 mart. 2014
1

@ Conducerea PDL Iasi l-a schimbat aseara pe Liviu Bulgaru din pozitia de lider de grup al consilierilor judeteni, locul sau fiind luat de Radu Ursanu

Liviu Bulgaru, liderul grupului consilierilor PDL din Consiliul Judetean, si-a bagat colegii in sedinta dupa ce obiceiul sau de a vota proiectele propuse de seful CJ, Cristian Adomnitei, a devenit unul cronic. Consilier judetean din partea Partidului Democrat Liberal din anul 2012, Liviu Bulgaru, pare sa fi devenit o cartita in interiorul propriului partid, colegii acestuia luand decizia de a-i retrage aseara calitatea de lider de grup.

Citeste si: Administratia ieseana are o cartita in opozitie. Vezi cum a fost cumparat omul lui Basescu

Opozitia pe care a manifestat-o Liviu Bulgaru de-a lungul mandatului de consilier pare sa fi fost una indreptata impotriva PDL, nu a USL, lucru lesne de observat mai ales in sedintele in care unele proiecte ale liberalului Cristian Adomnitei nu au beneficiat de sustinerea PSD-istilor, dar au fost promovate cu ajutorul votului democrat liberalului. Membrii PDL s-au intrunit ieri intr-o sedinta de partid, discutiile purtate vizand si posibila constituire a unei noi majoritati in plenul Consiliului Judetean, construita pe o posibila alianta PDL – PSD. In urma discutiilor din mediul politic iesean, scenariul unei aliante PSD – PDL la CJ a devenit unul cat se poate de real. S-a luat in calcul si obtinerea unui fotoliu de vicepresedinte pentru un democrat liberal, acesta urmand sa fie chiar liderul de grup. Cum Liviu Bulgaru parea sa fie mai degraba lider de grup al suporterilor lui Cristian Adomnitei, a fost inlocuit cu Radu Ursanu, acesta din urma fiind favorit pentru preluarea functiei de vicepresedinte. Vizat pentru schimbare este liberalul Victor Chirila.
Comentarii
 • Liviu Bulgaru este cirtita Movilo-liberalo-pemepisto-manipulista in Pdl.Pe limba care Lui care n-o stie pdlistii il vor schimba si de la candidatura la europarlamentare.

  • Un analfabet la Parlamentul European? Hau sa fim seriosi, locul lui este in alta parte, poate la stana, si nici acolo nu poate avea grija de oi ca le vinde pe toate.

 • bulgariule ai vazut cum iti cresc aripi ti le taie sacalii.vezi cum faci ca ei numai pl in *****. de o vreme.MAI DA BUNA ZIUA LA OAMENI.

 • Liviu Bulgaru: nesimtit, arogant, lipsit de maniere(mananca ca un porc), infractor liber(hot, delapidator, mituitor, spagar, falsificator), semianalfabet(total agramat), tarfa masculina si politica, mincinos!!!
  Sa te vad rece la 2 m sub suprtafata terestra!

 • Acest individ nu ne reprezinta din foarte multe puncte de vedere..
  Sa-si caute de treaba, afara din politica, gata s-a terminat cu cocalarii..Apel si la toti lipitorii de afise, nu va este rusine, vreti posturi ? Afara….

 • bai eu deci nu inteleg de ce il dau afara din pdl..dupa cum e descris mai sus cu lux de amanunte,vad ca are toate calitatile pentru criteriile de selectie in pdl

 • FACETI SI VOI CE A FACUT BULGARU IN TOATE COMUNILE DIN JUD. IASI ; IA AJUTAT PE PRIMARI ANALFABETI SA FINALIZEZE TOATE PROIECTELE EUROPENE

 • cine ne reprezinta SURDU LA PDL IASI care ii face jocurile PESDEULUI ”” ADICA LUI NECHITA ……ASAI CA VA INCURCA BULGARU DOMNULE SURDU ? MERI DE UNDE AI VENI SURDULE COMUNISTULE ITI AJUNGE CIT AI FURAT IASUL CU NECHITA

Adauga un comentariu