National

Carmen Iohannis, o noua gafa la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Publicat: 22 iun. 2015
1

Prima Doamna a Tarii, Carmen Iohannis, este aspru criticata pentru tinuta purtata recent la Sibiu, cu ocazia Festivalului de Teatru, la spectacolul „Ultima banda a lui Krapp”.

Asta in ciuda laudelor designerului Stephan Pelger care a scris pe propria pagina de Facebook ca se simte „foarte onorat” ca prima doamna „a decis sa poarte, din nou, o creatie” de-a sa, pret-a-porter.

Citeste si Cristoiu: Carmen Iohannis a reusit, in doar sase luni, sa fie mai mult decit Elena Ceausescu

La polul opus se afla utilizatorii Facebook care au comentat imaginea respectiva, printre ei aflandu-se si fiica fostului premier Petre Roman care spune ca „NU fara maneca si NU cu genunchii la vedere. Altfel, rochia superba”.

Un alt comentator spune ca „NU atat de stramta”, iar replica Oanei Roman este ca „asta isi doreste, cred. Si nimeni nu ii spune ca nu e ok, ca nu e adolescenta si nici persoana particulara”.

Citeste si Carmen Iohannis, ATACATA de un designer cunoscut

O alta persoana aduce in discutie o fotografie in care apare Printesa Diana purtand o rochie rosie fara maneci si cu genunchii la vedere.

Designerul raspunde acestor comentarii scriind ca „le invatam pe toate! Va multumesc pentru critici constructive. E foarte greu sa ii schimb unui om obiceiurile de o viata. Mai avem mult timp si de mai bine”.
Adauga un comentariu