National

Carmen Iohannis, 6 luni de mandat, 6 plimbari in strainatate. Critici venite din toate partile

Publicat: 22 iul. 2015
1

Carmen Iohannis, pe care unii continua sa o laude doar din dorinta de a-i fi aproape si de a profita in afacerile lor (in general cu haine) de pe urma acestei asocieri de imagine, a inceput sa isi piarda trept-treptat din popularitate. Chiar din partea diasporei, de unde sotul sau, Klaus Iohannis, a avut cel mai mare sprijin la alegerile prezidentiale, prima-doamna primeste cele mai mari critici.

O tanara romana, stabilita in Marea Britanie, chiar i-a trimis recent lui Carmen Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cere sa se ocupe mai mult de problemele tarii, si nu de shopping sau vizite in strainatate.

De asemenea, cativa politicieni i-au transmis prime-doamne sa se implice in sustinerea unei petitii pentru arestarea a 7 tineri care au violat cu bestialitate o tanara de 18 ani intr-un camp.

Pana acum, Carmen Iohannis a aparut pe primele pagini ale ziarelor datorita tinutelor pe care le-a purtat sau a diverselor vizite pe care le-a facut alaturi de Klaus Iohannis in diverse tari.

In 6 luni de mandat ale sotului sau, Carmen Iohannis a bifat 6 calatorii in strainatate, adica cate una pe luna.

Inainte ca sotul sau sa fie investit in functie, cuplul prezidential si-a petrecut o vacanta de vis in SUA, la Palm Beach.

In luna februarie, prima-doamna si-a insotit sotul in Franta, iar cateva zile mai tarziu a mers in Germania.

In luna martie, Carmen Iohannis a fost prezenta si in delegatia presedintelui la Bruxelles, unde in general niciunul dintre membri nu merge insotit de sotie sau sot.

In aprilie, sotii Iohannis au fost plecati in concediu, intr-o vacanta in Portugalia, in Insulele Madeira.

In luna mai au urmat alte doua vizite oficiale importante: in Italia, la Milano si la Vatican.
Comentarii
  • ARE BALTA ROMÂNIA PEȘTE ! DACĂ ARE CASE, SĂ SE PLIMBE PDLISTUL, PARDON NOUL PNLIST ! DIVERSIUNEA CU IMPOSIBILITATEA VOTULUI ÎN DIASPORA A PRINS LA PROȘTI, SERVICIILE ȘI-AU FĂCUT, DIN NOU, DATORIA CA ȘI ÎN SITUAȚIA VOTULUI DE LA PARIS ORGANIZAT DE BACONSCHI. CULMEA, UITAȘI-L LA MAE, HA !!!

  • Tot ce afirmati aici caracterizeaza stilul romanesc de a avea grija altora! Nimeni nu ne mai scoate din prostie, invidie si incultura!

    • Draga „Piti”, daca pe tine te intereseaza numai moda, este firesc sa nu ti se para nimic anormal la individa din imagine.

    • S-a dorit un alt mod de a se face politica si apreciem acest lucru lansat de USL. Totul pentru tara totul pentru ei.Au rezolvat cea mai grea problema-salarii si pensii nesimtite numai pentru ei.Cetateni dormiti linistiti ca ei vegheaza pentru voi.

  • Doamna Carmen fa un ras mai elegant , mai dulce ca ne faci de rusine Ai grija mai mult de femeile necajite din Romania care fug de acasa din cauza saraciei , merg in strainatate sa faca un serviciu de badante chiar daca au o facultate ca tine , nu au bani de excursii .Tu de unde ai??????????????

Adauga un comentariu