Magazin

Care sunt celebritatile decedate care produc cei mai multi bani

Publicat: 26 oct. 2011
1
Desi aceste vedete nu se mai afla printre noi, iar unele dintre ele chiar de ani buni, continua sa se imbogateasca, conform unui nou top al celebritatilor decedate care produc cei mai multi bani, alcatuit de Forbes, scrie Capital.
Astfel, intre octombrie 2010 si octombrie 2011, Michael Jackson a castigat nu mai putin de 170 de milioane de dolari, fiind urmat in acest top de Elvis Presley 55 de milioane de dolari si respectiv de Marilyn Monroe cu 27 de milioane de dolari.
Actrita Elizabeth Taylor, care a incetat din viata la 23 martie a.c., a intrat la randul sau in acest top pe locul cinci cu 12 milioane de dolari, fiind devansata de desenatorul Charles Schulz, autorul seriei „Peanuts” (25 de milioane de dolari) si la egalitate cu John Lennon (12 milioane de dolari).
Pentru a face parte din acest top, un artist decedat trebuie sa castige cel putin 6 milioane de dolari in ultimele 12 luni. Anul trecut pe primele locuri se aflau tot Michael Jackson si Elvis Presley, fiind insa urmati de scriitorul britanic J.R.R. Tolkien, autorul trilogiei „Stapanul inelelor„.Adauga un comentariu