Magazin

Care este reteta fericirii in cazul Celine Dion

Publicat: 24 iul. 2013
1

Celine Dion l-a cunoscut pe sotul sau in anul 1980, iar de atunci anii lor au fost frumosi, dar si mai putin animati de momente fericite, peste care insa, cu multa comunicare, cei doi au reusit sa treaca fara sa ajunga in acel punct mort al unei relatii.

Cantareata canadiana i-a declarat reporterului american Robin Leach ca mariajul sau nu a fost mereu unul dintre cele mai armonioase.

Rene si cu mine am trecut prin momente dificile. Nu a fost intodeauna usor. Au existat tensiuni intre noi. Nu este chiar simplu sa fii sot si sotie si sa si lucrezi impreuna. A trebuit sa facem fata presiunilor suplimentare legate de spectacole, calatorii, concerte… A fost dificil”, marturiseste Celine Dion, adaugand ca se inchisese in sine, sperand ca problemele vor trece cu timpul, conform libertatea.ro.

„Pana in urma cu sapte ani, Rene si cu mine nu comunicam corect. O buna prietena mi-a vorbit despre deschiderea care trebuie sa fie intr-un cuplu, despre comunicarea de pe picior de egalitate si tinandu-se cont de un respect reciproc. Comunicarea a schimbat relatia noastra. Sotul meu a devenit cel mai bun prieten al meu. Astazi avem incredere unul in altul. Traim unul pentru altul”, mai spune artista de 45 de ani.

Intre Celine Dion si Rene Angelil este o diferenta de varsta de 26 de ani, barbatul devenindu-i managerul ce o va conduce catre recunoasterea mondiala. Cuplul are trei baieti: cel mare in varsta de 12 ani, iar gemenii in varsta de trei ani.
Adauga un comentariu