Actualitate

„Caravana Profilaxiei” porneste din nou la drum FOTO,VIDEO

Publicat: 31 mai 2014

Editia a VI-a a Zilelor Profilaxiei Generale si Orale în Moldova, eveniment coordonat de prof.univ.dr. Norina Forna, va fi organizata în acest an de Asociatia „Societatea Româna de Reabilitare Orala” (ASRRO), în parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi si cu Universitatea de Medicina si FarmacieGr.T.Popa” Iasi, în colaborare cu Facultatea de Medicina Dentara Iasi, Societatea Studentilor Stomatologi Iasi, Asociatia Dentara Româna pentru Educatie, Colegiul Medicilor Iasi si cu sprijinul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Editia de anul acesta va reuni vineri, 30 mai, conferinte pe tema „Trecut, Prezent si Viitor în profilaxia generala si orala”, sustinute de profesori renumiti pe plan national.
A doua componenta a evenimentului e reprezentata de „Caravana Profilaxiei” – ajunsa de asemenea la a VI-a editie-, care are loc astazi,
cadrul careia vor fi oferite gratuit consultatii, produse si brosuri informative despre igiena orala în punctele special amenajate din Parcul Teatrului National, Parcul Copou, Parcul Nicolina, Esplanada Oancea, Piata Voievozilor si Parcul Podu Ros.

Este un prilej unic pentru cetatenii orasului de a beneficia de educatie sanitara si de consultatii gratuite, specialistii din cadrul Facultatii de Medicina Dentara participanti la „Caravana” putând depista astfel problemele de medicina oro-maxolo-faciala ale acestora.

„O noua editie a Caravanei Profilaxiei marcheaza un moment de continuitate în acest teritoriu, deosebit de important pentru evaluarea gradului de sanogenitate la nivelul patologiei orale, fara a eluda implicatiile patologiei generale asupra statusului oro-dentar.

Colaborarea cu firmele de specialitate, ce sustin an de an Caravana Profilaxiei prin produse de ultima ora în sfera igienei orale, conduce la un real succes al manifestarii devenite deja traditionala si la un real beneficiu pentru populatia Iasului”, a declarat coordonatorul manifestarii, prof.univ.dr. Norina Consuela Forna.
Comentarii
Adauga un comentariu