National

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, incepe campania printr-o GAFA de zile mari

Publicat: 12 apr. 2016
1

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a facut o gafa imensa.

Marian Munteanu a declarat ca va face tot ce-i sta in puteri pentru „a stopa REVIRIMENTUL periculos al societatii noastre catre eventuale zone ale trecutului”.

Gorghiu: Am ales un reprezentant al societatii civile.
Busoi: PNL a dovedit ca, in sfarsit, a inteles ce asteapta bucurestenii.
Marian Munteanu: Doresc sa ajut, atat cat imi sta in puteri, pentru a gasi o solutie de a stopa revirimentul periculos al societatii noastre catre eventuale zone ale trecutului.

Mareane, filologule, fii atent la dictionar: „REVIRIMÉNT, revirimente, s. n. Schimbare brusca in bine; inviorare.”
Dar, in mare, cam asta credeam si eu: voi cautati solutii sa stopati orice reviriment posibil al societatii romanesti”, a scris Patrick André de Hillerin, pe Facebook.
Comentarii
  • Mare rusine pentru PNL (de fapt pdl revopsit) Sa nu fii capabil sa gasesti din rindurile membrilor un candidat pentru Bucuresti este de neconceput si electoratul va taxa ferm acest lucru. Nu ati priceput nimic din ce v-a spus seniorul Quintus. Ce facusi Alinuta? Cit te-au platit astia sa faci parastasul partidului? RUSINICAAAAA…..

  • Sint convins ca Gabriela Firea va cistiga la pas postul de primar general mai ales dupa ademenitoarele promisiuni electorale ca va face tot posibilul ca prin mijloace proprii sa produca un reviriment al demografiei capitalei avind asigurat sprijinul tuturor colegilor de partid.

  • Nenorociti ordinari, scursuri ale bolsevicilor securisto kgb-isti si pupincuristi ai lojelor masonice ruso evreiesti care de sigur v-ati imbuibat din banii tarii lasand milioane de nenorociti latul se strange la gatul vostru! De ce va este frica nu o sa scapati! Firea o dezaxata care s-a inhaitat cu Pandele la 1o luni de la decesul sotului! Asa-s masonii niste imorali asta nu spuneti hotilor! Nici pnl-istii nu-s mai departe! Doar au fost si sunt in USL! O sa ne pierdem tara!

Adauga un comentariu