Eveniment-Social

Candidati surpriza pentru posturile de decani la UMF. Ieri a fost ultima zi de depunere a candidaturilor

Publicat: 27 mart. 2016
1

Competitia pentru ocuparea functiilor de conducere de la Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa este in continuare foarte stransa. Astfel, dupa ce la mijlocul acestei luni, noul rector al UMF Iasi, prof.dr. Viorel Scripcariu a prezentat noua echipa de prorectori, in aceasta perioada a demarat competitia pentru desemnarea decanilor facultatilor. Ieri a fost ultima zi in care se puteau depune candidaturile pentru posturile de decan. Viitorii decani vor fi desemnati cel mai probabil la sfarsitul lunii aprilie.

Cotidianul BUNA ZIUA IASI prezinta mai jos, in exclusivitate, lista finala a candidatilor pentru posturile de decani. Astfel, pentru postul de decan al Facultatii de Medicina Generala candideaza conf. univ. Lacramioara Serban si prof. univ. dr. Diana Cimpoesu. La Facultatea de Medicina Dentara, actualul decan prof. dr. Norina Forna lupta cu prof. dr. Sorin Andrian, conf. dr. Anca Mihaela Vitalariu si prof. dr. Monica Silvia Tatarciuc. La Facultatea de Farmacie s-au inscris asist. univ. dr. Mihai Apostu, prof. dr. Lenuta Profire, sef de lucrari Cornelia Geanina Mircea. In sfarsit, pentru postul de decan al Facultatii de Bioinginerie Medicala s-au inscris prof. dr. Anca Galaction si conf. dr. Liliana Verestiuc.

Reamintim lista persoanelor care au preluat sefia celor 6 prorectorate de la UMF: prof. univ. dr. Carmen Vulpoi la studii universitare de licenta, ciclul de studii învatamânt clinic si masterat, prof. univ. dr. Luminita Smaranda Iancu – studii postuniversitare si formare profesionala continua, conf. univ. dr. Mihai Danciu – studii universitare, ciclul de studii învatamânt fundamental, prof. univ. dr. Monica Hanceanu – relatii internationale si parteneriate academice,  prof. univ. dr. Doina Azoicai – prorectoratul cu activitatea de strategie institutionala, evaluare academica si relatii cu organizatiile studentesti, sindicale, ONG-uri si comunitatea locala si prof. univ. dr. Adrian Covic pentru cercetare stiintifica.
Comentarii
  • Vai, da’ ce liniste existentiala!!!!!!!!!!!!Cine v-a inchis gura, fratilor? Poate doar studentul „revoltat” va mai avea de lucru….

Adauga un comentariu