National

Candidat PNL, muscat de un caine in parc: „Am luat-o razna complet de la campania asta electorala”

Publicat: 17 mai 2016
1

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, a fost muscat de un caine in parc. Un pechinez, mai exact, cu stapana.

„Tocmai m-a muscat un pechinez in plina actiune electorala. Mergeam prin Parcul Sebastian si discutam doua proiecte legislative cand micul dragon (usor chel, din ce-mi amintesc) a tasnit de sub o banca si, sub privirile tandre ale stapanei, s-a infipt direct in tibia mea. Nu m-am ferit, logic – sa nu ma vada electoratul ezitand; ba chiar am intins piciorul, venind in intampinarea locuitorului patruped din Sectorul 5. Si, in timp ce zambeam cald si prietenos stapanei, cu pechinezul infipt in picior, spunandu-i sa nu-si faca nicio grija si multumindu-i practic pentru aceasta muscatura care ma onoreaza, mi-am dat seama ca am luat-o totusi razna complet de la campania asta electorala”, a scris Ovidiu Raetchi pe Facebook.
Comentarii
  • STAPANA AR TREBUI DATA IN JUDECATA,SE CASTIGA BINE IN ALTE TARI IN URMA UNOR ASTFEL DE EVENIMENTE(POATE S-AR CASTIGA MAI BINE DECAT DIN FUNCTIA RAVNITA IN CAMPANIE),DACA S-AR PROCEDA ASA ,SIGUR STAPANII DE CAINI AR FII MULT MAI ATENTII SI SIGUR NU AR ZAMBII!!

Adauga un comentariu