National

Campionul Daniel Ghita o SPULBERA pe regina Ana

Publicat: 07 aug. 2016
1

Dupa moartea reginei Ana, parerile au fost impartite, iar in anumite medii aceasta nu este privita ca o regina a Romaniei. Campionul de K1, Daniel Ghita, sustine ca regina Ana nu merita onoruri din partea statului roman, pentru ca ea nu a fost niciodata o regina a Romaniei.

Dumnezeu s o ierte, dar n a fost niciodata regina Romaniei!
Nu a vorbit niciodata limba romana! Nu a avut sange romanesc in vene.
Maxima, regina Olandei vorbeste perfect olandeza! Dovada ca isi respecta poporul.

Elisabeta Rizea merita asa onoare, nu o cetateanca franceza, care nu a facut nimic pentru Romania.
Tatuajul meu nu are nimic dea face cu casa regala!
Trebuie sa incetati sa ridicati in slavi cetatenii strainii, care au ajuns sa ne umileasca in propria tara(iobagi in 2016). Noi, in strainatate suntem umiliti denigrati de francezi. Noi facem din cetateni simpli regi si regine!

Este o mare insulta adusa eroilor romani sa declari doliul national!

Nu a fost regina romanilor, a Romaniei NICIODATA!
Daca era o adevarata regina, nu venea sa ceara pamanturi, mosteniri, care toti stim ca au fost ale poporului, nu a casei regale.
Nihil Sine Deo!”, scrie Daniel Ghita.
Comentarii
 • cine-i daniel ghita? n-am auzit nimic de el decat ca da cu pumnul pentru bani. sa nu-mi zIca cineva de ghita ca a facut ceva pt tara. cand vorbim de familia regala ne gandim la formarea statului roman nu la ce ne-au spus comunistii si gasca lui iliescu. ii recomand lui ghita, intre competitii, cand nu castiga bani sa se intereseze cum s-a format statul roman? dupa care, sa fluture mai cu drag steagul. sa puna mana pe o carte de istorie.

  • Nu ma intereseaza cine este Ghita, nu are nici o importanta; in schimb sunt in asentimentul lui. Romania pe vremea regilor exceptandu-l pe Carol, a dus-o ff greu. Aceasta asa zis-a regina lumii….era bine daca nu era atât de mediatizată.

   • bai nervozatu (sa-ti maninci rahatu) sa te iei de mina cu iliescu si cu toti dobitocii care habar nu au dar se cred istorici,si sa o alungati din tara si acum ,moarta, cum ati mai facut-o,imbecililior; macar ghita are meritul ca dat in boala lui calache ca toti boxerii.

   • Cred ca majoritatea romanilor sunt de acord cu ceea ce spune Daniel Ghita. Majoritatea care nu sunt de acord cu monarhia in Romania. Sa nu ne mai ascundem dupa degete. Aceasta Ana nu merita atata atentie din partea noastra. Dumnezeu sa o ierte! Dar au venit aici sa-si insuseasca averi pe care nici nu le-au avut inainte de a pleca din Romania. Casa regala a fost o institutie a statului roman si nu a familiei monarhului, prin care se faceau finantari catre palatul regal. Carol II avea retineri sa intre in conflict cu Casa regala, institutie a statului roman, pentru ca ii putea inchide robinetul de bani si sa nu mai aiba cu ce isi face mendrele. Astazi acesti parveniti au pus mana pe domenii care au fost intotdeauna ale statului si nici macar nu vor sa plateasca taxele si impozitele.

  • esti un om nu de TREI LEI ….esti un om de doi bani,spune-ne tu de ar trebui sa fie considerata regina Romaniei,daca Ghita nu stie ….

 • Putem vorbi de un fost rege străin de neamul românesc, cu origine incertă, a cărui soţie, Ana, nu are nici cea mai mică legătură cu România. Ana de Bourbon nu a fost regină pe tronul României, nu a avut cetăţenie română şi nu a fost de religie ortodoxă. Nu mai minţiţi cu atîta obrăznicie, nu ne mai intoxicaţi, ni se face silă de servilismul vostru, nu mai aburiţi generaţia tînără, n-o mai induceţi în eroare cu aceste falsuri istorice condamnabile. România şi Biserica Ortodoxă Română nu au nicio o obligaţie morală faţă de o străină care nu a făcut nimic pentru România, dar e înmormîntată în pământul României. De regulă, familia îşi îngropă mortul! Ce treabă are Statul cu familia unui fost rege? Familia ex-regelui s-o înmormînteze pe cheltuială proprie.

  • Ana a trecut la ortodoxie? De ce sa ii faca BOR slujba de inmormantare? Nu inteleg? Este catolica !? Pana si asta mi se pare obraznicie, prefacatorie! Te folosesti si de un mort numai sa pui mana pe averi care nu ti se cuvin.

 • Ana nu a fost regina Romaniei, iar statul nu stiu de ce trebuie sa ii faca funerarii. Este o rusine ceea ce facem! Maine poimane si Duda o sa aiba sange albastru.

 • COPII ROMANII ,AI ADEVARATILOR ROMANI N-AU CE MANCA SI STATUL ROMAN CU HOTII CARE IL CONDUC ,PUPA IN CUR NISTE STRAINI CARE N-AU NIMIC DE A FACE CU ROMANIA .AU VENIT IN TARA PENTRU AVERE MIHAI N-A MAI FOST REGE DIN MOMENTUL CARE A PLECAT DIN TARA IAR ANA DE BURBON N-A STAT PE TRON NICIODATA .TERMINATI CU PUPATUL IN CUR A UNOR STRAINI CARE N-AU DE A FACE CU ROMANIA .PE PRINTUL DUDA TOT CU ONORURI MILITARE IL VETI INGROPA CA SI ASTA E PRINT PENTRU CA S-A CULCAT CU PRINTESA MOSTENITOARE .TI SE FACE GREATA .EROII TARII MELE SUNT UITATI SI SE PUPA IN CUR NISTE INDIVIZI CARE N-AU SANGE ROMANESC ,SUNTEM DE RASUL LUME .ATI ALES VOI ASTEA CARE PUPATI IN C…CASA REGALA UN NEAMT SA CONDUCA TARA CA UN ROMAN ADEVARAT NU S-A GASIT .CE FACE NEAMTUL ? ISI BATE JOC DE NATIA ROMANA .

 • De la atatea lovituri lui Daniel Ghita i s-a facut capul patrat cu mintea in colturi! Desi il admir ca luptator in ring,in afara lui e…varza. Ghita,Regina nu a cerut nimic de la Statul Roman! Regele,doar el,a cerut sa i se dea ce a fost a lui si a familiei sale si de care a fost deposedat abuziv de statul comunist.La fel cum orice roman a primit(pamanturi,imobile,etc) pe care comunistii i le-au luat,tot asa si Regele MIhai,care este cetatean roman(si familia sa)a fost indreptatit legal sa primeasca ce a fost a lui(a lor).Asadar,Ghita,in afara ca nu esti informat esti si rau….Ocupa-te doar de lupte…

  • Regele a cerut sa i se dea CEEA CE NU A FOST A LUI. Ca sa nu mai vorbim de mauzoleul nou pe care si l-au facut langa Manastirea Curtea de Arges, tot pe banii romanilor. Si mauzoleul nou facut de acolo, mai mare decat cel de la Kremlin, a fost tot a lor. Imormantarea Anei intarzie pentru ca a murit inainte de termen. Inainte de termenul de finalizare a criptelor din mauzoleul lor de la Curtea de Arges. Ditamai cladirea, cand nu avem bani de spitale si scoli, si se face atata scandal pentru catedrala mantuirii neamului.

Adauga un comentariu