Eveniment-Social

Campionatul National de handbal pentru junioarele III

Publicat: 15 mai 2002
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:32984;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

LPS Iasi reuseste promovarea la turneul final

•Echipa din Dealul Copoului s-a clasat pe prima pozitie a podiumul la turneul semifinal de pe teren propriu

Patru echipe de handbal de junioare III s-au intrecut la Iasi, in cadrul turneului semifinal al Campionatului National. Competitia a fost gazduita de Sala Polivalenta de pe str. Palat si a reunit la start formatiile LPS Iasi, LPS CSS Piatra Neamt, CSS LPS Targu Neamt si LPS Galati. In cele trei runde programate s-a jucat dupa sistemul „fiecare cu fiecare”, primele doua clasate la finalul intrecerilor obtinand dreptul de participare la turneul final de la Sibiu, din intervalul 24-26 mai.
Formatia din Dealul Copoului a reusit sa se claseze pe prima treapta a podiumului, dupa doua victorii si o remiza si dupa unele emotii pe parcursul celor trei meciuri jucate pe teren propriu. Am consemnat urmatoarele rezultate complete: LPS Iasi – CSS LPS Targu Neamt 20-18 si LPS Galati – LPS CSS Piatra Neamt 16-23 (etapa I); LPS Galati – CSS LPS Targu Neamt 32-22 si LPS Iasi – LPS CSS Piatra Neamt 15-14 (etapa a II-a); CSS LPS Targu Neamt – LPS CSS Piatra Neamt 18-19 si LPS Iasi – LPS Galati 21-21 (etapa a III-a).
Clasamentul final a fost urmatorul: 1. LPS Iasi – 5 pct.; 2. LPS CSS Piatra Neamt – 4 pct.; 3. LPS Galati – 3 pct.; 4. CSS LPS Targu Neamt – 0 pct.
Formatia ieseana de la LPS a fost alcatuita din urmatoarele tinere jucatoare: Irina Rosu, Alexandra Pavel, Claudia Lupoae, Daniela Radauceanu, Diana Drutu, Cristina Iosip, Verona Caruz, Andromeda Toader, Ionela Arsene, Claudia Adam, Silviana Broasca, Iulia Luca si Viorela Iancu.
Mai trebuie mentionat faptul ca echipa de junioare II de la LPS Iasi va evolua si ea la turneul semifinal de la Bacau, de la finele acestei saptamani.
Dan TEODORESCU
Adauga un comentariu