Sport

Campionatul Mondial de handbal: Romania pierde si cu Rusia, dar merge in optimi

Publicat: 11 dec. 2015
1

Echipa nationala de handbal a Romaniei a pierdut al treilea meci consecutiv la Campionatul Mondial din Danemarca, ultimul din faza grupelor, scor 27-30, cu Rusia. Romancele au condus chiar si la 3 goluri diferenta, insa s-au recunoscut invinse in final.

Jucatoarele noastre s-au aflat buna parte din prima repriza la conducerea jocului si in avantaj pe tabela de scor, insa la jumatatea meciului erau conduse cu 17-16.

Dupa un sfert din meci, romancele conduceau cu 3 goluri in fata rusoaicelor, insa acestea au apasat pe acceleratie si au reusit sa intoarca scorul.

In repriza a doua, „tricolorele” au refacut diferenta maxima din acest meci, in minutul 37, insa de atunci au cazut constant, urmand minute bune in care doar Rusia a marcat, conducand la un moment dat la 4 goluri distanta.

In cele din urma, romancele nu au mai pus mari probleme pe final de meci, pastrand o diferenta constanta.

A fost al treilea meci consecutiv pierdut de Romania la Campionatul Mondial, reusind victorii doar cu cele mai slabe echipe din grupe. In optimi, jucatoarele noastre vor intalni campioana mondiala de la editia precedenta, din 2013, Brazilia, care a castigat dramatic meciul cu Franta si grupa C.
Adauga un comentariu