Local

Campionat de lupte, Targ handmade si evenimente pentru copii, in weekend, la Palas

Publicat: 06 iun. 2014
1

@ Înca un sfârsit de saptamâna cu evenimente aparte îi asteapta pe ieseni si nu numai, în ansamblul Palas @ O competitie dedicata fortei, târg de obiecte lucrate cu maiestrie, ateliere pentru micii biciclisti, teatru de papusi si activitati pentru prichindei sunt modalitatile de petrecere a timpului liber, pentru întreaga familie, organizate la Palas.

De vineri pâna duminica, în perioada 6 – 8 iunie 2014, amatorii de obiecte unicat sunt invitati la Targul Handmade, desfasurat în zona Caruselului Venetian, din parcul Palas. Artizanii cu imaginatie îsi vor prezenta creatiile, oferind vizitatorilor cele mai frumoase articole lucrate manual. Bijuterii, piese vestimentare, accesorii, decoratiuni, posete, ceasuri, tablouri, lumânãri parfumate si multe alte piese realizate prin tehnici inedite vor putea completa colectiile iubitorilor de obiecte handmande.
Sâmbãtã, 7 iunie, de la ora 10.00, în parcul Palas se va desfãsura Turneul International de Lupte Libere Toma Popescu„. Pasionatii celui mai vechi sport vor putea admira tacticile a peste 150 de luptãtori, membri ai cluburilor din România si din alte cinci tãri. Evenimentul va fi structurat pe grupe de vârstã si greutate, oferind un adevãrat spectacol al fortei si tenacitãtii pentru clientii Palas.

De la ora 09.00, pe esplanada Palas Mall, intrarea dinspre Palatul Culturii, va fi punctul de pornire al celei de-a III-a editii a „Maratonului Sãnãtãtii”. Evenimentul este organizat de clubul Rotaract Iasi Curtea Domneascã, în colaborare cu organizatia Iasi Aleargã si ansamblul Palas, si este o invitatie la miscare, pentru a promova un stil de viata sanatos.

O multime de activitati pentru cei mici

Pentru cei mici, ziua de sâmbãtã este bogatã în activitãti recreative. De la ora 10.00, în parcul Palas, prichindeii cu talent vor participa la cea de-a IX-a editie a Concursului Judetean de Artã Plasticã „Copiii lui Tonitza”. Cei mici vor oferi un spectacol de culoare, punându-si în valoare creativitatea.

De la ora 17.00, în parcul Palas se dã startul „Paradei Micilor Biciclisti”. ProBikeAddiction îi asteaptã pe nãzdrãvani la un atelier practic de decorare a bicicletelor. Pentru a se mândri cu noile lor creatii, cei mici vor defila pe alei, iar norocosii vor fi premiati, prin tragere la sorti. Pretul atelierului este de 30 de lei.

Pentru cã sunt nerãbdãtori sã se bucure de vacanta de varã, Palas îi invitã pe strengari la „Jocurile Copilariei„. Maratonul de distractie începe la ora 10.00, în parc. Competitia este organizatã de Primãria Municipiului Iasi si Fundatia Sportului Iesean, în colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. Copiii vor concura la probe de alergat în sac, sãrit coarda si multe alte activitãti amuzante.

Tot duminicã, de la orele 11.00 si 18.00, cei mici sunt asteptati la o nouã întâlnire cu îndrãgitele personaje din povesti. Marionetele Teatrului de Pãpusi „Aschiutã” îi vor amuza pe prichindei.

La doi ani de la inaugurare, Palas Mall le-a oferit un cadou pasionatilor de shopping. Pentru prima datã în România, un mall a lansat o aplicatie de tipul „fashion adviser” pentru smartphone. My Style este o solutie ineditã pentru consolidarea unui stil adaptat caracteristicilor fiecãrei persoane, indiferent de gen sau vârstã. Aplicatia este gânditã pentru a fi un consilier de stil de ultimã generatie si poate fi descãrcatã de pe platformele special dedicate telefoanelor smart. În prezent, My Style este disponibilã pentru sistemul de operare iOS, iar în curând va putea fi descãrcatã si pentru Android.
Adauga un comentariu