Eveniment-Social

Campanie umanitara de sarbatori initiata de studentii de la Universitatea Agronimica Iasi

Publicat: 03 dec. 2013
1
Studentii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) Iasi se implica, pentru al treilea an consecutiv, in campanii umanitare, de Craciun. „Putin pentru tine, mult pentru altii” este o campanie umanitara ce incurajeza ajutorarea elevilor si studentilor care se confrunta cu dificultati materiale deosebite si care se afla deja la a treia editie. Initiata de catre Asociatia „Calea Vietii – Tineri pentru batrani, batrani pentru tineri”, campania se bazeaza pe colectarea obiectelor care sunt inca utilizabile in punctele special amenajate la Baza sportiva a USAMV Iasi, Biserica Parohiei „Nasterea Sf. Ioan Botezatorul” din Bucium si Biserica Parohiei „Sf. Arhidiacon Stefan” din Tatarasi. Perioada prevazuta pentru colectarea bunurilor este cuprinsa intre 1 – 20 decembrie 2013 si 15 ianuarie 2014 – 15 iunie 2014.
Coordonatorii campaniei, Preot Aurel Margineanu, presedintele Asociatiei „Calea Vietii – Tineri pentru batrani, batrani pentru tineri” si Carmen Olguta Brezuleanu, Lector. dr. la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”, adreseaza un apel catre toti iesenii.
„Puteti face un gest generos renuntand la lucrurile ce va prisosesc. Va rugam sa veniti la punctele de colectare, gestul dumneavoastra ar putea salva un copil de la abandon scolar si ar aduce putina bucurie in preajma sarbatorilor de iarna si nu numai. Sa dovedim ca nu trecem nepasatori pe langa suferinta semenilor nostri, ca putem fi solidari cu copiii si parintii lor aflati in mare dificultate. Impreuna putem schimba soarta unor oameni”.
La propunerea elevilor si studentilor care au activat de-a lungul timpului in campanii de voluntariat, organizatorii vor dona bunurile colectate copiilor nevoiasi dintr-un bloc din Iasi din cartierul Metalurgiei, neracordat la utilitati, cu ocazia Sarbatorilor de Craciun. De asemenea, in data de 6 decembrie 2013, la ora 16:30, la Casa de Cultura a Studentilor, in Sala Gaudeamus, va avea loc, in scop umanitar, un program artistic intitulat „Fii bun, fii darnic”. Partenerii implicati in proiect sunt Asociatia „Calea Vietii – Tineri pentru batrani, batrani pentru tineri”, Asociatia „Adolceris” a elevilor Colegiului National „Emil Racovita” din Iasi, Parohia „Sf. Arhidiacon Stefan” Tatarasi si Casa de Cultura a Studentilor.Comentarii
Adauga un comentariu