Eveniment-Social

Campanie electorala perversa pentru deputatul Senzational – FOTO, VIDEO

Publicat: 01 apr. 2012

@ Deputatul Daniel Oajdea a ajuns sa asmuta iesenii impotriva unor jurnalisti @ Pentru ca nu-i cade bine sa aiba critici in preajma, deputatul PP-DD a instigat locuitorii unui cartier impotriva jurnalistilor cotidianului BUNA ZIUA IASI, prezenti la fata locului @ Se pare ca proaspatul candidat la primarie incearca si el, ca actualul primar Gheorghe Nichita, sa puna pumnul in gura celor care ii demasca faradelegile

Deputatul Daniel Oajdea
si-a inceput in forta campania electorala pentru primarie cu un atac dur la adresa cotidianului BUNA ZIUA IASI. Deputatul Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD) a fost sambata prin mai multe cartiere, chipurile, pentru a se intalni cu cetatenii si pentru a le afla problemele. De parca oamenii se confrunta de ieri cu probleme, Oajdea a luat la pas cartierele, insotit de cei cativa aghiotanti din PP-DD si de la cabinetul sau parlamentar. El a uitat ca nu se afla in campanie electorala si nici in studioul OTV, alaturi de patronul sau, Dan Diaconescu, si a inceput sa-si promoveze cat mai mult intentia de a candida la Primaria municipiului Iasi. Intocmai ca primarul Gheorghe Nichita, care se foloseste de bannere electorale, Daniel Oajdea utilizeaza masina Camerei Deputatilor in actiunile sale electorale locale. Si cum prezenta jurnalistilor BZI il irita la culme, deputatul a simtit ca este nevoia sa intervina.

Dupa ce a fost atentionat de blonda din dotare de prezenta reporterilor BZI, Oajdea a lasat balta discursul invatat de acasa si a pornit un adevarat potop de acuze asupra jurnalistilor. Ca si cum cotidianul BUNA ZIUA IASI este vinovat de lipsa sa de activitate in colegiul pe care-l reprezinta, Oajdea aproape ca i-a instigat pe cei cativa pensionari adunati chiorchine in jurul sau impotriva reporterilor. „Vine campania electorala. Sa stiti ca eu nu am bani sa platesc presa. Sa stiti ca o sa propage minciuni prin multe canale media. In Iasi este un cotidian care se cheama BUNA ZIUA IASI. Este un ziar de santaj, care propaga numai minciuni si va rog sa fiti intotdeauna intrebatori, neincrezatori atunci cand o informatie vine de acolo. Este un cotidian care dezinformeaza in mod sistematic. Prezinta informatii partial adevarate si, dupa aceea, o parte din informatii total neadevarate pentru a-si atinge scopul, pentru a face rost de bani”, a spus Oajdea in fata celor adunati.

Actiune pur electorala

Cotidianul BUNA ZIUA IASI nu a facut altceva decat sa relateze de la fata locului ceea ce Daniel Oajdea a considerat ca nu este actiune electorala. Daca intalnirea de zilele trecute nu a avut iz electoral, atunci ce l-a deranjat pe Oajdea de a sarit cu acuze? Se pare ca proaspatul candidat la primarie incearca si el, ca actualul primar Gheorghe Nichita, sa puna pumnul in gura celor care ii demasca faradelegile. Cotidianul BUNA ZIUA IASI isi rezerva dreptul de a-l actiona in instanta pe Daniel Oajdea pentru afirmatiile facute in cursul zilei de sambata.

Prezenta reporterilor BZI nu a fost singurul moment neplacut pentru Oajdea. Cateva persoane l-au taxat pe deputat pentru lenea de care a dat dovada in ultimii patru ani si i-au cerut socoteala. Si binenteles ca deputatului Senzational nu i-a picat bine nici acest aspect. Si-a pus aghiotantii sa-i indeparteze pe nemultumiti din jurul sau pentru a-si continua in liniste discursul. Ulterior, dupa ce s-a mai plimbat cateva zeci de minute prin cartiere cu masina Camerei Deputatilor, Oajdea probabil ca s-a retras in glorie pentru urmatoarea runda electorala.
Comentarii
  • AM AVUT SI INCA AVEM UN TARAN IN PRIMARIE DIN DOROHOI . NE MAI TREBUIE UNUL DIN VASLUI SI ANUME ” OAJDEA” ? TREBUIE SA AVEM NUMAI PARVENITI LA PRIMARIE??????

  • Cred ca ascensiunea lui Oajdea de la eternul student care traia din spagi la impartirea camerelor de camin pana la deputatul Senzational se apropie de sfarsit. Eu nu prea il vad primar. Cam fuge de la un partid la altul cum ii convine sau cum nu-i convine.

  • OAJDEA castiga Primaria. Scurt pe doi. E cel mai bun dintre toti. Nichita e ofilit. Sa stea acasa, ca ar sta mai bine si sa-si astepte batranetea.

Adauga un comentariu