Eveniment-Social

Caminul din Canta va avea contorizare individuala

Publicat: 23 mai 2014
1

Caminul social al municipalitatii din Canta ar urma sa intre intr-un proiect de investitii. Chiriasii ar urma sa beneficieze de un sistem de repartizare a costurilor care va elimina dubiile din repartizarile facute pe facturile de utilitati de catre cei de la TermoService.

„El va intra intr-un program de reabilitare pentru partajarea consumurilor pe fiecare apartament, la toate sursele de existenta la care un chirias face apel, adica energie electrica, apa, gaz. Reclamatii exista tot timpul pentru ca chiriasii sunt nemultumiti de taxele si impozitele pe care le platesc, de consumurile pe care le realizeaza, dar de cele mai multe ori ele se dovedesc nejustificate, iar dorinta lor este de a nu plati. Ori aceste locuinte sociale nu pot functiona intr-o civilizatie decat avand toate acestea puse la dispozitie”, a declarat viceprimarul Gabriel Surdu. In ceea ce priveste tiganii care au pus stapanire pe cladirile de pe Pacurari, dintre Petru Poni si Fundatie, relocarea acestora este deocamdata o problema la care municipalitatea nu a gasit o solutie.

„Pe masura ce imobilele in proprietatea primariei se disponibilizeaza noi facem noii repartitii. Acolo sunt insa doua trei repartitii, iar ceilalti locuiesc acolo ilegal si la momentul cand dezafectam un imobil sau il salubrizam sunt probleme cu privire la numarul familiilor care locuiesc acolo, primaria avand obligatia de a le asigura o locuinta pana la urma”, a precizat viceprimarul Gabriel Surdu.
Adauga un comentariu