Eveniment-Social

Caminul de Pensionari „Sf. Cuvioasa Parascheva” intra in reabilitare

Publicat: 08 sept. 2016
1

Autoritatile locale au anuntat ca vor continua lucrarile de reabilitare la Caminul de Pensionari „Sf. Cuvioasa Parascheva” din Copou, dupa ce a fost semnat un nou contract pentru continuarea lucrarilor. Astfel, SC Tec Telecom SRL a fost desemnat castigator pentru a se ocupa de finalizarea obiectivului pentru suma de 2,236 milioane lei. Conform contractului, proiectul de reabilitare, modernizare si extindere a Caminului de Pensionari „Sf. Cuvioasa Parascheva” ar putea fi finalizat în urmatoarele doua luni.

„A fost semnat contractul pentru finalizarea lucrarilor la acest obiectiv, valoarea acestora fiind de 2.236.722 de lei si urmeaza a fi executate de catre SC Tec Telecom SRL. Valoarea totala a proiectului Reabilitarea, modernizarea si extinderea Caminului de Pensionari Sf. Cuvioasa Parascheva este de 10,9 milioane lei”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Caminul va asigura cazarea a 281 de pensionari care nu au locuinta si nici posibilitatea de a-si asigura conditiile de locuit pe baza resurselor proprii, nu realizeaza venituri proprii sau acestea sunt insuficiente pentru asigurarea îngrijirii necesare, nu au familie sau nu se afla în întretinerea uneia sau unor persoane. Investitia de la caminul de pensionari consta în reabilitarea si consolidarea corpurilor. Totodata, a fost construit un alt corp, de la zero, ce va avea în final 19 camere de cazare, cu 41 de locuri. Acesta are demisol, parter si doua etaje. La demisol va fi amenajata spalatoria, la parter o sala de mese si zona administrativa, iar cele doua etaje sunt destinate cazarii.
Comentarii
  • Oare cand ” reabilitati” si conducerea acestui camin? Mai lasati pensionarii din conducere sa se odihneasca, chiar nu mai sunt tineri bine pregatiti care ar putea coordona , poate mult mai bine, activitatea acestui camin ????????

Adauga un comentariu