Magazin

Calatoria in timp, posibila daca treci prin acest tunel

Publicat: 04 iun. 2013
1

Dupa ce chinezii mai au putin si intra in Cartea Recordurilor in ceea ce priveste numarul de kilometri de autostrada construiti intr-un an, acum vin la inaintare cu o alta poveste si mai impresionanta.

In provincia GuiZhou exista un tunel lung de aproximativ 400 de metri in care se intampla lucruri pe care nimeni nu le poate explica. Daca intri in tunel la ora 9, la iesirea din tunel, ceasul de pe telefonul mobil ar trebui sa iti indice ora 9:05, cu toate astea, telefoanele mobile indica ora 8:05.

Astfel, in acest tunel se poate vorbi despre o calatorie in timp. Se spune ca aceste efecte se estompeaza odata cu indepartarea de acest munte prin care trece tunelul, dar oricum stirea a nascut controverse in intreaga lume.

Un jurnalist a vrut sa testeze “minunea” personal, asa ca a trecut de 8 ori prin tunel, iar ceasul de la telefonul mobil s-a dat cu 8 ore in urma. O posibila explicatie indica faptul ca semnalul in acea zona ar putea fi distorsionat si din aceasta cauza sistemul de operare al telefoanelor mobile ar fi indus in eroare, conform labirou.com
Comentarii
Adauga un comentariu