Eveniment-Social

Cadouri de la politicienii ieseni pentru femei: au impartit flori de 8 martie – FOTO, VIDEO

Publicat: 09 mart. 2014

Pe 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, politicienii din Iasi s-au gandit sa ofere un omagiu doamnelor si domnisoarelor, daruinde-le flori, martisoare si foarte multe urari. Inca de sambata dimineata, avand de partea lor vremea frumoasa, mai multi politicieni din Iasi, inconjurati de colegi si cu bratele pline de flori si martisoare, le-au iesit in intampinare femeilor, urandu-le „La multi ani!”.

Click aici pentru a vedea imagini.

Liderul PP-DD Iasi, Alin Aivanoaie, impreuna cu prietenii sai, a daruit sutele de lalele si martisoare doamnelor si domnisoarelor care au iesit la plimbare in Piata Unirii.
„Facem asta cu drag oricand pentru doamnele si domnisoarele din viata noastra si nu in ultimul rand, pentru mamele care ne-au dat viata, le doresc pe aceasta cale tot ce e mai bun pe fata pamantului, speranta, sanatate si sa radieze de frumusete tot restul vietii lor”, a spus Alin Aivanoaie, lider PP-DD Iasi.

Citeste si: Elevii de la Negruzzi au primit un martisor inedit

De 8 martie, tot in Piata Unirii si-au facut aparitia si alti politicieni. Femeile au primit flori din partea lui Dragomir Tomaseschi, liderul Forta Civica Iasi, care, impreuna cu echipa sa, a adus zambetul pe chipul a sute de femei cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

Citeste si: Martisor de 300 de metri

Si sportivul Catalin Morosanu, alaturi de echipa PDL si Grupul Pensionarilor din Iasi, a adus bucurii femeilor de ziua lor. Acestia au daruit flori si martisoare doamnelor si domnisoarelor care au iesit la plimbare in Piata Unirii. „Toti suntem nascuti de femei, iar Ziua Femeii este una dintre cele mai importante din an. Toti trebuie sa fim recunoscatori femeilor ca ne-au dat viata”, a spus Catalin Morosanu, consilier judetean PDL.

Si Politia Rutiera, alaturi de conducerea Prefecturii Iasi au oferit flori doamnelor si domnisoarelor in ziua de 8 martie. In zona Palatului Culturii sefii administratiei iesene au oferit flori soferitelor trase pe dreapta de politisti. 
Comentarii
  • Foarti frumos jestul….dar eu am votat cu acela cu Huoajdea unde iesti ca nul mai vad,el di ci nu o isit si ni dei o floari el nui nascut di o fimeie ???

  • ******* cu priviri criminale, gata oricand ,la compromisururi si tradari pentru ciolan, oportunisti gretosi. Asta sunt cei din ppdd pe care niste boi ignoranti i-au votat.

  • …tu cu ce partid cu principii morale ai votat? ….interesanta viziune cand nu avem la ce sa ne raportam in spatiul politic. Dar, cum este liber la comentarii si la descarcat frustrari,bucurati-va romani. Sa scriem stim… unii,altii mai putin, sa actionam este mai greu!

    • mai ,,intrebare” alias A.A. cel mai frustat ai fost tu,ca ti-au tras-o Oajdea,Blajut dar mai ales Agrigoroaiei de ti s a ridicat glicemia.

  • Cu tot respectul…dl.Aivanoaiei cit mai costa candidatura la parlamentare,tot 50 mii de euro, ca s a eliberat colegiul 2,si vreau s a candidez,iar excelenta dv.aveti nevoie de lovele pt euro-parlamentare.Va rog sa-mi spuneti cit mai repede s a aiva mama timp s-ai aduca de la Kisinev.

Adauga un comentariu