Magazin

Ca-n telenovele. Fiica unei servitoare va mosteni o avere impresionanta

Publicat: 24 mai 2013
1

Poveste demna de o telenovela in Spania. Fiica unei foste servitoare este pe cale sa mosteneasca o avere impresionanta. Testele ADN au dovedit, dupa 60 de ani, ca este rodul iubirii dintre mama sa si un milionar spaniol.

Viata Sofiei ar putea foarte bine sa devina scenariul unui film. In anii ’50, mama sa, pe atunci o tanara de 20 de ani, lucra ca servitoare in casa unei bogate familii din Sevilla. S-a indragostit de fiul patronilor si au avut o fetita, pe Sofia. Dar ea nu a fost niciodata recunoscuta legal. Acum, dupa mai bine de 60 de ani, un tribunal spaniol ii reda drepturile de care nu a putut beneficia niciodata.

„Parintii mei s-au iubit foarte mult, pana in ultima clipa. Acesta este adevarul, desi fiecare a avut viata sa. El s-a casatorit cu o femeie din clasa lui sociala, mama, cu un barbat sarac, la fel ca noi.”, spune Sofia Reguera.

Tatal natural al Sofiei a murit in 1970 si a lasat in urma o avere de 15 milioane de euro, ce i-a revenit, exclusiv, fiului sau legitim. Dar acesta va trebui acum sa imparta banii. Tot justitia va decide ce suma i se cuvine Sofiei.
sursa: realitatea.net
Adauga un comentariu