Actualitate

Bunurile fostului prefect, vandute pe o nimica toata

Publicat: 13 oct. 2014
1

Problemele financiare ale fostului prefect Dragomir Tomaseschi par sa nu se mai termine. Administratia Judeteana a Finantelor Publice Iasi vrea sa recupereze de la politicianul iesean o datorie mai veche, de aproape 100.000 de lei, pe care acesta o are catre bugetul de stat. Pentru a putea sa acopere paguba produsa de Tomaseschi, AJFP Iasi va scoate inca o data la licitatie un teren al fostului prefect pentru un pret de pornire de 81.521 de lei. La incercarea anterioara, Fiscul ceruse peste 100.000 de lei, dar nu a gasit niciun cumparator interesat de proprietate. Terenul este situat in intravilanul Municipiului Iasi, in zona Bucium, identificat cu numarul cadastral al bunului imobil 15.575, sectorul cadastral 138, fiind in suprafata de 814 metri patrati. Pentru Tomaseschi nu este prima data cand are de-a face cu o executare silita, acesta fiind pus in fata unei proceduri similare de catre fostul sau partener de afaceri Ion Zapodeanu. Daca in acest caz politicianul raspunde doar cu un teren, in cazul conflictului cu Zapodeanu acesta risca sa-si piarda casa.
Comentarii
  • DE „”HARAM AU VENIT”” DE HARAM SE DUC”” U NE FACEM GRIJI PTR ACEST „”NENOROCIT”: CARE ISI BEA MINTILE PRIN CRISMA SI FACEA „”URGII SEXULAE””SA STEA LA PUSCARIE SA VADA CUM ESTE NU IN LUX” ******* ORDINNARA”” A AVUT IASUL LA PICIOARE SI A BATUT JOC DE OAMENI, GUNOI PENAL”””

  • Obositilor de ziaristice aveti cu Dragomir?Nu va convine ca e impotriva lui Nichita?Nu vac convine ca e impotriva marletelui de Movila care va sponsorizeaza pe voi de 10 ani?

Adauga un comentariu