Actualitate

Bucurie pentru cei mici! Mai multi scolari si prescolari au primit rechizite – FOTO

Publicat: 09 sept. 2016

Mai sunt cateva zile si incepe noul an scolar, insa pentru o multime de copii din judetul Iasi asta nu inseamna decat cateva griji in plus. Chiar daca multi dintre ei isi doresc sa mearga la scoala, posibilitatile financiare reduse ale parintilor ii descurajeaza. Multi isi doresc ghiozdane cu personajele lor preferate din desenele animate, rechizite noi si haine moderne, insa majoritatea merg in noul an cu ceea ce au avut anul trecut. In urma campaniei demarate de catre Cotidianul BUNA ZIUA IASI si grupul „Esti din Iasi daca…”, zeci de copii s-au bucurat de cateva lucruri noi.

Astfel, ieri, reporterii au mers in comuna Prisacani si in comuna Tibana, unde au impartit rechizite copiilor care provin din familii nevoiase. Prima data au poposit la o familie din Prisacani greu incercata de soarta. Acolo, cinci copii ramasi fara mama au primit ghiozdane noi, pline cu rechizite. S-au bucurat de cadouri, dar nu au putut rosti vreun cuvant. Viata lor a fost una grea si este in continuare si nu au fost niciodata obisnuiti cu surprize.

Tatal copiilor, cu ochii in lacrimi, a spus un singur cuvant, cu capul in jos: „Multumesc”. Dupa ce au lasat rechizitele, reporterii si-au continuat drumul si au ajuns la o alta familie, din Tibana. Si aici copiii au primit ghiozdane si rechizite, iar bucurosi au inceput sa „scormoneasca” prin fiecare buzunar.  Mai multi copii din aceasta comuna au primit ghiozdane, iar pe viitor, BZI si „Esti din Iasi daca…” vor mai demara campanii pentru cei mici. Sa nu uitam ca se apropie cu pasi repezi Mos Nicolae si Mos Craciun.
Comentarii
Adauga un comentariu