Actualitate

Breaking news! Prefectul trebuie demis daca se implica in campania electorala

Publicat: 01 iun. 2016
1

Situatie absurda la Iasi. Tema de campanie electorala pe care PNL incearca sa o speculeze impotriva actualei administratii iesene a ajuns sa fie folosita si de actual Guvern asa zis tehnocrat. Seful Prefecturii, Marian Grigoras, pare ca s-a implicat in campanie mai mult decat ar trebui.

Concret, si acesta a ajuns sa foloseasca criza autobuzelor RATP, care in ultima vreme cedeaza din ce in ce mai mult. Autobuzele RATP si Unistil aduse in timpul lui Gheorghe Nichita se defecteaza frecvent, iar PNL se foloseste de asta impotriva actualei conduceri a primariei. Iar prefectul, desi reprezentantul unui Guvern tehnocrat, pare ca le face jocul si intarata iesenii. O demonstreaza si poza postata de acesta pe pagina personala a unei retele de socializare.

Grigoras ar trebui sa fie mai atent si cat mai impartial pe viitor, nu sa faca jocul vreunei formatiuni politice. Acest gest al lui Marian Grigoras si al subprefectului Bogdan Abalasi tradeaza disperarea liberalilor, care stiu ca Marius Bodea nu mai are nicio sansa sa castige alegerile pentru Primarie.

In plus, prefectul si subprefectul ar trebui sa aiba mare grija sa nu implice institutia intr-o batalie politica, pentru ca risca sa ramana fara functii.  Este inadmisibil si dialogul de la comentarii la aceste postari intre Abalasi si Grigoras. Cei doi se straduiesc din rasputeri sa atace primaria, pe tema transportului in comun chiar cu cateva zile inainte de alegeri.

Vom reveni!
Adauga un comentariu