Actualitate

BREAKING NEWS. Marioara Zavoranu A MURIT! Oana este DEVASTATA

Publicat: 17 apr. 2015
1

Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu, a murit dupa indelungi chinuri. Marioara a incetat din viata, azi dimineata. Mama Oanei Zavoranu se afla pe patul de suferinta de la inceputul anului, din cauza unei suferinte renale, timp in care a fost supusa unei interventii chirurgicale de indepartare a rinichiului.

Asa cum spynews.ro a anuntat Marioara Zavoranu a intrat in coma, joi seara, fiind tinuta in viata doar de aparate. In ultimele trei luni, cat a stat in spital, Marioara nu s-a putut odihni sau manca. Se vedea pe fata ei ca trece prin momente grele, a slabit, era trasa la fata si abia mai vorbea. De altfel, femeia si-a mutat, practic, biroul de unde se ocupa de afaceri in salonul de spital.
Comentarii
  • Acum degeaba plinge va avea parere de rau toata viata nu a fost linga mama ei. Ca fata nu a spalat-o nu a ingrijit-o mai mult ca atit aseara o facea „Pinochio” mincinoasa.
    Si eu am fost singura la parinti dar am stat linga parintii mei zi si noapte i-am tinut de mina pina in ultima clipa. Nu inteleg lupta asta pentru avere ea fiind singurul copil. Dar totul in viata se plateste si ii va veni rindul va muri si ea tot singura.

Adauga un comentariu