Actualitate

BREAKING NEWS! Inregistrari audio incendiare, cu discutiile dintre Vasile Astarastoae si Doina Azoicai

Publicat: 08 apr. 2015
1
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au reusit sa-i intercepteze pe fostul rector al Universitatii de Medicina Iasi, Vasile Astarastoae si pe decanul de la Medicina Generala, Doina Azoicai, in timpul unei discutii telefonice. Intr-una din inregistrarile incendiare pe care le detin procurorii, Vasile Astarastoae se chinuie sa-i dicteze un numar decanului Doina Azoicai.

Citeste si: Cei mai tari medici din Iasi tremura! Senatul UMF a fost aruncat in aer!

Din primele informatii, pare a fi un numar de telefon, dar e posibil ca de fapt fostul rector sa-i dicteze slugii lui credincioase un numar de cont, prin care se colectau banii de la studentii straini de la UMF Iasi, care nu se prezentau la examene, dar primeau note de trecere, contra-cost.   




Comentarii
  • Mai taranoilor uleiosi cu tiganil vostru in frumte, vocea celor doua persoane e cea a 2 tarani uleiosi ca si voi. N-are nicio legatura cu articolul. Boratilor care sunteti! Ne-ati invadat orasul taranilor. Inapoi la coada vacii cu voi

  • Cred ca cel care injura este Chieptu fata de bideu sau seful Senatului UMF timofte parca il cheama iarvfemeia este drugus, prefacuta proaspata dr. in stiintele medicale de doinita a zoioasei si prof de oaie.

Adauga un comentariu