Actualitate

BREAKING NEWS. Gheorghe Nichita revine la sefia PSD Iasi

Publicat: 05 aug. 2015
1
Primarul suspendat al Iasului a anuntat astazi ca revine la sefia organizatiei judetene a PSD Iasi. Autosuspendat de la sefia PSD, dupa scandalul amoros in care a fost implicat, Gheorghe Nichita a mentionat ca doreste sa aduca uniune si nu dezbinare si ca ii asteapta pe toti la dialog. Potrivit primelor informatii, 17 din cei 18 membri ar fi votat ca Gheorghe Nichita sa se intoarca la varful filialei. Totul s-a derulat in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean Iasi.Comentarii
  • BRAVOS natiune!!! Si uite asa….se rescrie istoria: „Daca voi nu ma vreti, eu va vreu!( catre membrii PSD si fraerii de ieseni)… Ai sa dai sama, doamna!(Catre Adina Samson)… Capul lui Motoc(Chirica) vrem….De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu(cetatetnii Iasului,)….

  • O consolare la prostia iesenilor ar mai fi urmatoarea:cind teritoriul Romaniei a fost „brazdat”de atitea popoare migratoare[goti,vizigoti,huni,gepizi,,avari, slavi,pecinegi,cumani etc.]ce singe de roman circula prin noi?S-a votat un migrator de la Cotusca,a urmat unul din Dorohoi,Nichita,va urma[cu sanse mari]unul din Vaslui,Oajdea].Ce mai doriti,dragi…moldoveni ieseni? Singele apa nu se face,dar nu uitati ca asa cum va asterneti asa veti dormi.Si nu va mai plingeti!Traiasca crismele Moldovei ,deci bunastarea maxima a celor alesi.Ca voi tot asa bine o s-o duceti:in crisme.Astept injuraturi,dar nu uitati de…mamele care v-au dat viata.Alegeti-l pe Nichita pe viata.

  • Ziaristii sunt formatori de opinie.
    Deci,terminati cu ,,scandalul amoros”.Nichita este anchetat pentru abuz in functie si pentru folosirea politiei comunitare in scop personal (intamplator, un scop murdar).
    Pe de alta parte,ar trebui anchetat si pentru hartuire (sexuala)chiar daca hartuirea a facut-o asupra tiitoarei sale pe care o platea cu un salariu gras din banii iesenilor.

  • Un lucru care ar trebui sa bucure palida opozitie din Iasi. Doar mergand pe mana tampitului poate pierde PSD alegerile!

Adauga un comentariu