Actualitate

BREAKING NEWS. Constantin Adascalitei isi poate pierde mandatul de deputat din cauza proceselor cu ANI

Publicat: 15 mart. 2016
1

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a sanctionat astazi doi deputati, in urma proceselor pe care le-au avut cu Agentia Nationala de Integritate (ANI), unul dintrei ei pierzandu-si mandatul, iar altul fiind sanctionat administrativ. ANI a cerut in luna mai a anului trecut revocarea din functie a lui Constantin Adascalitei deoarece instanta suprema a decis definitiv ca a fost in incompatibilitate, in perioada in care a avut functia de consilier local la Iasi.

Vezi si SURSE! Constantin Adascalitei vrea sa-si dea din nou demisia din ParlamentVezi si Acesti trantori de lux trebuie sa dispara din judet. LISTA RUSINII – GALERIE FOTO, VIDEO
Comisia Juridica a decis vancatarea locului sau de deputat, urmand ca plenul Camerei sa dea votul final. In cazul deputatului Steluta Cataniciu, avand o decizie definitiva de conflict de interese, deputatii au decis sanctionarea sa administrativ, aceasteia urmand cel mai probabil sa i se retina 10% din indemnizatie pe o perioada de trei luni. Constantin Adascalitei a demisionat in decembrie, dar s-a razgandit in luna februarie si a revenit asupra deciziei, sperand sa mai ramana la putere. 

Vezi si Joaca de-a demisia. Deputatul Constantin Adascalitei nu mai fuge din Parlament 
Comentarii
  • Furà si asta de rupe…. Confidcatiile averilee la gunoaile astea de oamenii…. La puscarie si confiscate averiile ….. Baniii din buzunarile romaniilor…… Numai banditi in primarie …. Arestatiiiii … Puscarieeee scrie pe voi

  • Spunea cineva ca indivizi precum Nichita au confiscat PSD-ul prin alianta cu cocalari mai de vaza precum Nichitercea sau Covrigaru si cu cocalari de mana a doua de teapa lui Adascalitei sau Iacoban! Halal deputati! Si mai vrem bunastare POPOR ROMAN? Cu astfel de caracude! Daca-i adaugam si pe Carlan, Movila din Glodenii Gandului si Constantin Serban avem raspunsul la toate nenorocirile cu care ne confruntam! Si suntem inerti!

Adauga un comentariu