Sport

BREAKING NEWS! A DEMISIONAT in urma cu cateva momente!

Publicat: 13 oct. 2016
1

Marius Sumudica a anuntat ca va demisiona din functia de antrenor principal al formatiei Astra Giurgiu, nemultumit dupa ce Denis Alibec a fost transferat la Steaua.

Sumudica a afirmat ca in urmatoarea saptamana isi va da demisia. „Nu ma mai prinde meciul cu Viktoria Plzen„, a afirmat Sumudica la Dolce Sport.

El a explicat apoi de ce l-a deranjat atat de tare transferul lui Alibec la Steaua.

„Eu n-am stiut nimic, am aflat din presa si de la televizor. Pai dupa ce iesi campion si am dovedit ca am fost cei mai buni anul trecut, sa-ti plece asa unul dupa altul cei mai buni jucatori, nu e confortabil. Dar asta e politica clubului si trebuie sa ne conformam.

Nu mi s-a transmis ca-l vor vinde, mai ales ca pe mine ce ma deranjeaza cel mai mult, dar si pe jucatori e ca Alibec a fost vandut dupa ce au venit si ne-au promis ca nu va mai pleca niciun jucator, sa semnam amanarea de plata. Am semnat si a doua zi a fost vandut Alibec imediat. Deci nu-mi prea miroase a bine”, a completat Sumudica.

Denis Alibec este al patrulea fotbalist de la Astra ce ajunge la Steaua, dupa Gabi Enache, Ricardo Boldrin si William de Amorim.
Adauga un comentariu