Actualitate

Bravo, baieti! REVELATIA sezonului! Politehnica Iasi a castigat primul meci disputat in Cupa Regelui – VIDEO

Publicat: 25 sept. 2016
1

Politehnica Iasi si-a respectat statutul de revelatie a acestui sezon si studentii au resusit sa obtina un nou succes cu bonus ofensiv in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti, rezultat 34-21, partida contand pentru etapa a doua din cadrul Cupei Regelui gazduita de stadionul Tepro.

Sambata dimineata, iesenii au deschis scorul in minutul 7 cand mijlocasul la gramada, Alexandru Vaman a culcat balonul in terenul de tinta al bucurestenilor, eseu transformat de Daniel Plai. CSM Olimpia a revenit in joc si Daniel Faasen a redus ecartul la un singur punct prin concretizarea a doua lovituri de pedeapsa, mai mult chiar tigrii aveau sa treaca in avanataj in minutul 31 gratie eseului marcat de Jack Cobden.

Ca si in alte partide, indisciplina i-a costat pe bucuresteni si Petre Neacsu, cartonas galben, a fost trimis pe banca pedepselor, finalul primei reprize fiind unul extrem de interesant. Daniel Plai a marcat din lovitura de pedeapsa, dar Daniel Faasen a raspuns printr-un dropgol, la pauza insa iesenii au intrat in avantaj, 17-14, acelasi Daniel Plai transformand incercarea aripii Claudiu Mihai.

Dupa reluare, Politehnica Iasi s-a desprins si in minutul 52, rezultatul devenise 27-14, cu un eseu avandu-l ca autor pe Shaun Prins, transformat de Daniel Plai care a concretizat si o lovitura de pedeapsa. Bucurestenii au mai avut puterea de a se apropia, cu opt minute inainte de final, cand Muna Samiu a depasit apararea gazdelor, iar Daniel Faasen a transformat, insa iesenii au gestionat perfect, apoi, perioada pana la ultimul fluier al arbitrului.

Astfel Semisi Tei a inscris cea de-a patra incercare in contul Politehnicii Iasi, transformata de Daniel Plai si echipa condusa de George Sava a debutat in Cupa Regelui cu o victorie de cinci puncte, un moral excelent in vederea abordarii urmatoarelor confruntari.
In celelalte doua meciuri din runda secunda a Cupei Regelui, Timisoara Saracens a invins-o pe CS Universitatea Cluj, scor 69-7, iar CSA Steaua Bucuresti a trecut de CS Dinamo Bucuresti, cu 27-11. In etapa a III-a, Politehnica va juca in deplasare, la Dinamo Bucuresti, pe 1 octombrie.

In meciul cu CSM Olimpia Bucuresti, antrenorul George Sava a mizat pe urmatorul XV: Dorogan, Butnariu, Sasu – Toader, Ratiu – Ntozakhe, Moa, Paslaru – Vaman, Plai, Cl. Mihai, Taljaard, Tei, Prins – Bezuidenhout.
Rezerve: Orghianu, Chiriac, Balan, Calugareanu, Nita, Rusu, Vacaru, Neagu
Antrenori: George Sava, Cosmin Ratiu, Ioan Iftode
Manager: Dan Codreanu




Adauga un comentariu