National

BOR a bagat frica in preoti

Publicat: 13 mart. 2013
1

BOR a bagat frica in preoti si de frica sa nu ramana fara parohie, acestia nu mai fac slujbe in afara lacasului de cult.

Filmati cu o camera ascunsa, preotii sau angajatii bisericilor spun cinstit ca respecta legea doar ca sa nu-si piarda locul de munca.
 
Legea nu e nicidecum noua, dar a fost scoasa de la naftalina de Sfantul Sinod care pana acum a trecut cu vederea deschiderea preotilor spre nou, scrie antena3.ro

„Eu nu vreau sa calc pe bec, ca n-am de ce. Am familie, am copii, sa raman fara paine?” spune unul dintre preotii filmati.

Nu exista preot sau angajat al unei biserici care sa nu fi auzit de hotarare si nimeni nu vrea sa calce stramb. Se gandesc ca Patriarhia sta mereu de veghe.
Comentarii
  • Problema nu e la preotul de parohie ci la Patriarhie.Acolo sus super,preafericitul vrea multi bani sa termine catedrala neamului si inventeaza tot felul de cazne ca sa stoarca tot mai multi bani de la preotii de jos.In lacomia lor au uitat de bunul simt si jefuiesc populatia in numele Domnului.DNA-ul daca ar avea curaj sa intre in masinaria asta de scos bani cam s-ar injumatati numrul popilor si s-ar muta la…puscarie pentru evaziune fiscala si multe alte infractiuni.

  • O asemenea masura trebuie luata si pentru protejarea icoanelor din scoli.Ele trebuie sa stea acolo unde le e locul in biserica deoarece trebuie respectate si venerate.Nici intr-un caz folosite ca niste tablouri pe peretii scolilor a institutiilor.Iar ora de religie sa se faca in biserica in functie de confesiune si nu luati copii din scoli si obligati sa fie dusi cu cardul la pupat moaste,la impartasit la spovedit obligatoriu .Copii nostri au dreptul la o viata religioasa intima,alaturi de familia lor.Au dreptul de a merge la biserica care vor pentru a simti misterul credintei.Numai in biserica si in familie poti avea o viata crestineasca cu adevarat.

    • ce zici tu abc ? uite ca sunt ateu si am o viata in familie cum nu se poate mai frumoasa si fara „misterul credintei” ! ma pis pe credinta asta de 2 lei pe care BOR-ul o faureste de sute de ani! pe cand il vad si eu pe preasfintitul rastignit pe cruce pentru pacatele romanilor ? :)))

  • nu au drepturi copii,au obligatia de a se ruga,obligatoriu la Cel care iau creat.nu va mai stresati atata,ca fara Dumnezeu nu putem face nimic.PACATOSILOR!veti da raspuns la Judecata.cat priveste pe Preaexageratul de Danut,aveti dreptate!trebuie un pic intrat in ei,cu mascatii!!!!!

Adauga un comentariu