National

Bomba lui Basescu! Oamenii spun: inalta tradare, coruptie sau prostie in cazul Rosia Montana?

Publicat: 16 sept. 2013
1

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca RMGC ia dat ministrului Dan Sova proiectul de lege aflat acum in Parlament, iar acesta, „profund incompetent”, i l-a dat sefului sau, Victor Ponta, iar acesta, bucuros de faptul ca poate scapa de responsabilitate, l-a trimis la Parlament.

Potrivit lui Basescu, ministrul Sova este „incompetent” si ar trebui sa „se duca departe”.

Basescu a spus ca RMGC i-a dat legea lui Sova, iar acesta, profund incompetent, i-a dat-o sefului sau.

Presedintele a mai spus ca premierul, care este jurist, a dorit sa scape de responsabilitate si a spus ca proiectul este bun si l-a trimis la Parlament.

Basescu a spus ca Ponta incearca sa rezolve acest lucru utilizand metoda „Nastase-Iliescu”, adica incercand sa se acopere prin legi.

„Numai ca Ponta este mai putin inteligent decat Nastase”, a spus Basescu. Oamenii deja spun ca este vorba despre inalta tradare si ca Parchetul General ar trebui sa se sesizeze. Politicienii nu mai au voie sa instraineze bunurile tarii, fara consultarea poporului.




Comentarii
  • Bas nu mai stie ce vorbeste. A uitat ca a promlgat o lege tot pentru un agent economic privat acum 7 – 8 ani. Nu-l consider pe Sova un politician demn de respect, dar este cadru universitar si poate purta un dialog. Fiica presedintelui, Eba, care primeste de 7 -8 ori mai multi bani de la biata tara, nu stie sa citeasxa NICI DISCURSURILE SCRISE DE ALTI. Bas latra pentru ca este un om fara pic de rusine. Vai de el, dar mai ales de noi!

Adauga un comentariu