Magazin

BOMBA in media! O CELEBRA STIRISTA din Romania face o dezvaluire uluitoare: „Am facut AMOR IN TREI!”

Publicat: 09 iul. 2016
1
Bianca Ionita, insarcinata in luna a patra, a facut dezvaluiri incendiare. Stirista, cunoscuta ca una dintre cele mai cuminti si de bun simt persoane publice din Romania, nu s-a dat in laturi de la dezvaluiri intime.
Bianca Ionita, la intrebarea „Ce parere ai despre sexul in trei”, a oferit, pe sleau, un raspuns care lasa pe toata lumea cu gura cascata, scrie cancan.ro.
„A fost, la 19 ani, neinteresant. Acum sunt prea batrana ca sa mai fac. Nu mai am fantezii neindeplinite, le-am facut pe toate cu sotul bine, majoritatea, pana acum”, a declarat indragita stirista.
Dezinvolta si extrem de binedispusa, blonda nu s-a dat in laturi nici cand a venit vorba despre cel mai jenannt moment prin care a trecut de-a lungul vietii. S-a intamplat pe vremea in care era doar o copilita, exact atunci cand te simti si cel mai stanjenit. „Cel mai penibil moment mi s-a intamplat in copilarie, la balet. Mi s-au rupt pantalonii in fund, asta cred ca a fost cel mai jenant moment prin care am trecut”, a mai spus Bianca Ionita.Adauga un comentariu